2015-04-22 ساعت 19:17
(2015-04-22 ساعت 14:05)behdadK نوشته: مهدی جان شما جایی شنیدی که امسال کمتر کلیرنس میزنند؟ من که نشنیدم اگر شنیدی بگو بریم علت این ادعا رو ازش جویا بشیم!
حالا مقایسه 67 کلیر جدید با 428 کلیرنسی باقیمانده در آنکارا وصف مع الفارقه! چه کسی گفته که آقایی که دیروز کلیرنس خورده باید امروز کلیر بشه؟
تا جایی که یادمه همه جا نوشتیم که ابوظبی زمان کلیرش شده 3 ماه یا کمتر و ایروان هم همینطور و آنکارا بیش از 3 ماه و کمتر از 4 ماه و اینها متوسطه. بحث بر سر اینه که متوسط کلیر ها حدود 3 ماهه و مثل پارسال متوسط کلیر ها 5 ماه و 6 ماه نیست وگرنه طبیعیه که 60-70% کلیرنسی میشوند و این دسته فعلا قرار است 2 تا 3 ماه در این وضعیت بمانند . حالا اول سال مصاحبه کمتر بوده و با وجود اینکه همه تقریبا کلیر شده اند بیش از 250 نفر نشده نه تقصیر من و شماست و نه KCC. شما هم میخواهی مقایسه بکنی و بترسی آزادی
احساس پیری و خرفتی به من در این تاپیک دست داده. مدام دارم حرفهایی رو میزنم که 10 بار تکرار کردم. شرمنده اگر باعث آزرده خاطر شدن دوستان شدم. فعلا تا خبر بعدی و وقتی که امکان تحلیل مناسب تر بود از این تاپیک خداحافظی میکنم. من که هر چه فکر میکردم گفتم و ماند تحلیل های بقیه دوستان.
آقایون خانمها براتون بهترین ها رو آرزو دارم. موفق باشید و شاد
بابا آقا بهداد نکن همچین, حالا که همه بهت نیاز داریم می خواهی رفیق نیمه راه شوی

شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت