(2015-04-26 ساعت 22:16)P.E نوشته:(2015-04-26 ساعت 21:15)omid_bl نوشته: تو این لینک آقای سیمون توضیح دادند که چی میشه یهو شماره ها از اوگوست میره بالا. اگه انگلیسیتون خوبه اینو بخونید, ولی من اینجا خلاصشو میگم.سلام دوست عزیز منکه کیسم تقریبا 6900 هستش زولای کارنت میشم؟
کلا دو تا اتفاق میوفته
http://britsimonsays.com/update-regardin...-and-asia/
۱. نپال به ظرفیت خودش میرسه. این اتفاق پارسال هم در اوگوست افتاد و اگر نگاهی به Bulletin اوگوست ۲۰۱۴ بزنین, میبینین از ۸۹۰۰ رسید به ۱۲۷۰۰ تو یک ماه و کنار نپال یک Except زد که نپال فقط تا ۹۵۰۰
۲. از ۹۰۰۰ به بعد تراکم شماره ها به مراتب کمتر میشه (حدود ۷۰ درصد کمتر), برای همین دیگه شماره ها بعد ۹۰۰۰ سریع میرن بالا
* ولی ما ایرانیا به هیچ کدوم این دو نکته کاری نداریم, چون حد اکثر شماره ای که یک ایرانی داره حدود ۸۹۰۰ هستش. با این تفسیر و این روند کارنت کردن و پیش بینی آقای سیمون که گفتند ماه بعد هم مثل ماه های قبل خواهد بود و از اوگوست میره بالا, همه دوستان بالای ۷۰۰۰ اوگوست و سپتامبر میرن مصاحبه و مدت کمی میمونه برای کلیرنس. من خودم امیدم به این بود که ژوییه (جولای) برم مصاحبه ولی مثل اینکه نمیشه.
پس اگه قراره این روند باشه, بهتره زیاد شماره بالای ۹۰۰۰ اعلام نشه که سهمیه از ایران گرفته نشه به کشورهای دیگه و بیان و این سهمیه رو به ایرانی بدن با تند تند کلیر کردن. به هر حال میدونم باز بعضیا پشت کلیرنس میمونن (حتی بعضیا ممکن از ماه های خیلی قبل پشت خط بمونن), ولی امیدواریم مثل پارسال نباشه و خیلی بیشتر از ایران سهمیه بگیرن
والا سیمون گفته تا ۶۷۰۰ اینطورا کارنت میشن واسه جولای, ولی اگه یک کم خوش شانس باشین, امید هست که تا شماره شما هم بره.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا: