2015-04-28 ساعت 08:39
(2015-04-27 ساعت 14:31)hmahmoudi نوشته: من متاعل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم قصد دارم بیام لاس وگاس لطفا بگید حداق هزینه ماهیانه برای یه خانواده 3 نفره چقدره ؟ و کدوم محله برای ما ایرانیها خوبه ؟
و کار من هم حسابداری هستش و 18 سال سابقه کار دارم آیا کار برام پیدا میشه
و درصورتیکه کار گیر بیارم ماهیانه چقدر درآمد میشه ؟
من دارم میام لاس و گاس
ماهی دوتا دوهزارو پانصد دلار.درصورت اجاره آپارتمان یک خوابه وصرفه جویی.غرب وجنوب لاس وگاس. درموردکار بستگی به سابقه وسطح زبان اگرمهارت کافی داشته باشید شاید بتونید کاری با ساعتی 10 تا 12 وشاید هم بیشتر پیدا کنید.
(2015-04-28 ساعت 08:50)hmahmoudi نوشته: سلام دوستان من هم تو انتخاب لاس وگاس هنوز تصمیم نگرفتم یکی از دوستان می گفت برای تربیت فرزند جای خوبی نیست دست میگه مگه مشگل تربیتی آنجا چیه دوستان نظر بدن
نمیدونم من فرزندی ندارم ضمن اینکه خانواده های ایرانی زیادی به همراه فرزنداینجا زندگی میکنند.
(2015-04-30 ساعت 13:19)hmahmoudi نوشته:این مدارک همین جا دوره هاشو بگذرونید ودرامتحاناتش شرکت کنید(2015-04-30 ساعت 11:31)shahab2000 نوشته:با تشکر فراوان آ یا در ایران میشه این مدارک رو گرفت(2015-04-29 ساعت 13:42)hmahmoudi نوشته: دوستان سلا من تا چند ماه دیگه عازم آمریکا هستم شهر لاس وگاس لطفا من را کمک کنید چندتا سئوال داشتمhmm
من 43 سال سن دارم متهل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم میتوانم لیسانس حسابداری دارم و 18 سال سابقه حالا سئوالات من
1- الان که در ایران هستم چه کارهای انجام دهم
2- آیا شهر لاس وگاس برای شروع خوب می باشد از لحاظ کار و فرهنگ مردم و ...
3- اگه خواستم برای خودم کار کنم چه بیزنسی جواب می دهد که الان که تو ایران هستم یاد بگیرم
و در صورتیکه یک کار پیدا کنم ماهیانه چقدر درآمد خواهم داشت
حداقل هزینه در لاس وگاس در یک منطقه متوسط چه مقدار می باشد
با تشکر
سلام
به شما توصيه مي كنم اگر مي خواهيد كار حسابداري رو ادامه بديد، مدرك cpa بگيريد (البته فوق ليسانس لازم داره).
اگر مي خواهيد در زمينه بازارهاي مالي فعال بشيد، مدرك cfa
و اگر به عنوان مشاوره مالي مي خواهيد فعاليت كنيد مدرك cfp
توضيح اينكه دو مدرك اخير ليسانس مي خواهند نه فوق ليسانس.
بدون داشتن مدارك حرفه اي فوق و مدارك مشابه، فعاليت در زمينه هاي فوق چه به عنوان كارمند و چه بيزينس شخصي، بسيار سخت خواهد بود.
موفق باشيد
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس