2015-04-30 ساعت 07:32
(2015-04-30 ساعت 00:05)SomeOneX نوشته:(2015-04-29 ساعت 23:46)m.ghoreishi نوشته: سلام دوست عزیز این عملی که شما انجام دادین به هیچ عنوان مشکل ساز نیست و با توجه به اینکه مصاحبه شما ایروان هستش و دکتر ایروان خیلی حساس نیست پس شمام نگران نباشید و با خیال راحت برید. مهم از نظر اونها ازمایش خون و عکس قفسه سینه هستش که خودشون انجام میدن و کاری به توضیحات شما یا نامه از پزشک ایران ندارنخیلی ممنون دوست عزیز
منم نگران نیستم با اینکه عملم لیزری نبود و عمل زخم باز بود و 3 ماه طول کشید تا زخم بسته شه خوب شه ، عکس این بیماری رو سرچ کنید تا یه هفته شبا نمیخوابید
سوال رو تخصصی میکنم که فکر نکنم کسی پرسیده باشه
الان 90% مکملهای بدنسازی حاوی مواد استروئیدی و از همه بدتر آمفتامینها (شیشه ...) هستن ازمایش خون نشون میده ؟
اینو واسه خودم نمیخوام
عين همون سوال فرم ٢٦٠ دكتر ميپرسه have you ever been drug abuser و كنترل ميكنه كه چطور اين سوال رو جواب ميدين .
تست خون واسه آزمايشهاى مقاربتى هست اما " احتمالا "تست اعتياد هم انجام ميشه و البته دكتر برخلاف سؤالات ساده بسيار شما رو زير نظر داره البته من تمام اينا رو از تجربه خودم در nmc ابوظبى ميگم مثلا با شيطنت از من پرسيد هيچوقت از دست شوهرت عصبانى شدى بخواى خفش كنى وبه شوهرم گفت پيش اومده از دست خانمت بخواى خودكشى كنى ظاهر اينا ساده و خنده داره اما بسيار روانشناس خوبيند صادقانه صحبت كنين مشكلى پيش نمياد ايشالا .
البته منظورم همون دوستتون
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود