2015-04-30 ساعت 10:44
(2015-04-30 ساعت 09:56)k1_m_1358 نوشته:(2015-04-30 ساعت 08:36)ALISHARIFI نوشته: سلامعلی جان من در مورد خودم میگم:
امروز برای چک کردن مدارک یک بار دیگه کل صفحات تاپیک ارمنستان رو خوندم . یه چیز نامفهوم بود . من برنده لاتاری هستم . من و همسرم شاغل هستیم . آیا هم برای من و همچنین همسرم گواهی اشتغال به کار و یا رزومه کاری احتیاج هست یا خیر ؟ هر دو در فرم D-260 موارد کاری رو ذکر کردییم . از اون هایی که رفتن مصاحبه و تجربه دارن و مخصوصا مدیران سایت تقاضا دارم . یک شنبه ما هم راهی هستیم . برامون دعا کنید . اگر کاری اونجا داریید در خدمتتم . :
از من و همسرم که برنده اصلی بود هیچگونه گواهی اشتغال به کاری نخواستن.
بعدشم من فک میکنم گواهی اشتغال به کار رو از کسی میخوان که دیپلم 12 ساله نداشته باشه . نمونه اش روز مصاحبه خودمون یه خانم اقایی که برنده هم اقا بود دیپلم 11 ساله داشت ازش سابقه کار خواستن قرار شد ببره.
موفق باشید.
با سلام بستگی به کارتون داره من که گفته بودم تو خونه تدریس زبان میکنم فقط ازم همین سوال راکرد که کارت چیه از شوهرم هم پرسید کارت چیه گفت تعمیرات میکنم هیچ مدرکی برای تایید کار از ما نخواست ولی کار دولتی شاید یک رزومه مختصر همراه داشته باشید بد نیست البته من حکم بازنشستگی شوهرم ترجمه مدرک فنی و ترجمه لیسانس زبانم را دادم برای شما آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام