2015-05-03 ساعت 14:30
(2015-05-03 ساعت 08:08)sce نوشته:(2015-05-03 ساعت 07:10)اریوبرزن نوشته: سلام به همه دوستان عزیزحالا تگزاس خوبه یا بده ؟
امروز میخوام یه چند خطی در مورد انتخاب ایالت برای دوستان عزیز بنویسم...
بمونیم یا در بریم ؟
ولی خدایی راس میگه.شوخی نمی کنم.جالبه که بدونین این روزا همه دارن از ایالت های دیگه سرازیر میشن اینجا.البته این قضیه صرفا به خاطر رونق صنعت نفت و گاز نیست.هرچند که این قضیه بی تاثیر هم نیست.نرخ تولید شغل در ایالت تگزاس و مخصوصا شهر هیوستون با فاصله بسیار زیادی از شهرهای دیگه آمریکا قرار داره.جالبه که بدونین دالاس رتبه دوم رو داره.البته اینارو به استناد مقاله ای توی یاهو میگم.در مورد هیوستون که اصلا شک ندارم.
موفق باشین.
البته فکر کنم این آمار ها قبل از سقوط قیمت نفت بود. الان هیوستون رکورد دار job cut از سال 2009 به بعد هست ولی به خاطر diversity که در مشاغل ایجاد شده زیاد به چشم نمیاد. البته بیکاری فکر کنم هنوز از میانگین آمریکا کمتر هست. ولی اگر نفت همین رویه رو بخواد ادامه بده در ادامه روی مسکن و خورده فروشی ها و بقیه هم در تگزاس اثر میزاره. الان تو حفاری در شیل ها حدود 20 تا 25 درصد job cut داشتند و هر روز به آمار دکل های بیکار اضافه میشه. تازه این در شرایطی هست که کلی چاه زده شده ولی تکمیل نشده به خاطر این قیمتها.
به عنوان مثالhttp://m.chron.com/business/article/Texas-led-nation-job-in-losses-in-March-ending-6216887.php