تا اونجا که منم میدونم آقای احسان بحرینی درست میگن به ویزای مهاجرتی ارز دولتی تعلق نمیگیره
اون دوستانی هم که گرفتن لابد ویزای امریکا رو نشون ندادن مثلا شما اگه با ترکیش تشریف ببرین میتونین بلیط تهران-استانبول رو نشون بدین وگرنه اگه مقصد نهایی رو امریکا ببینن اون وقت ازتون ویزا میخوان بعد نوعش که مهاجرتی باشه نمیدن احتمالا یا مسوول بانک مهاجرتی بودن نوع ویزا رو متوجه نشده یا همونی که من گفتم مقصد نهایی رو مثلا همون استانبول دیدن
اون دوستانی هم که گرفتن لابد ویزای امریکا رو نشون ندادن مثلا شما اگه با ترکیش تشریف ببرین میتونین بلیط تهران-استانبول رو نشون بدین وگرنه اگه مقصد نهایی رو امریکا ببینن اون وقت ازتون ویزا میخوان بعد نوعش که مهاجرتی باشه نمیدن احتمالا یا مسوول بانک مهاجرتی بودن نوع ویزا رو متوجه نشده یا همونی که من گفتم مقصد نهایی رو مثلا همون استانبول دیدن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود