2015-05-04 ساعت 13:21
(2015-05-04 ساعت 11:14)hoseyn نوشته:این حرف شما اشتباه است. دارندگان گرین کارت در ورود به یکسری از کشورها جزو استثناها محسوب می شوند و اینجوری نیست که کاربردی ندارد.(2015-05-01 ساعت 12:30)member نوشته: دوستان سلام من به جواب فوری احتیاج دارم. کسی که گرین کارت آمریکا رو داره ولی هنوز سیتیزن نشده باشه و پاسپورت هم که قطعا نداره بخواد به یکی از کشورهای نزدیک ایران برای سفر تفریحی بیاد باید با همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتش بیاد و راحت میتونه بره و برگرده؟ میخواستم یک توضیح کلی دوستان پیشکسوت و مدیران ارایه بدهند. سپاسگزارم و منتظر جوابتون هستم.سلام دوست عزیز
پاسخ همونی هست که خودتون فرمودید.
شما با پاس ایرانی و گرین از آمریکا خارج می شوید. کشوری که قصد سفر دارید اگر از ایرانیها ویزا بخواهد، با شما همان روش را خواهد داشت و در پاس ایرانی ویزا می زند.
اصولا گرین کارد برای ورود به کشورهای دیگر کاربردی ندارد. مگر برای ترانزیت در مثلا محدوده شنگن.
به راحتی می تونید سفر کنید. نگران نباشید.
در ورود به آمریکا از شما می پرسند که این مدتی که نبودید، کدام کشورها رفتید و خوش و بش و لبخند و به سلامت.
مثال : دارندگان گرین کارت احتیاجی به اخذ ویزا برای ورود به کشورهایی مثل کانادا و مکزیک ندارند .