2015-05-05 ساعت 14:41
(2015-05-05 ساعت 14:08)nooshaa نوشته:(2015-05-04 ساعت 23:08)khalilkhah نوشته: دوستان ما هم اگر خدا بخواهد فردا عازم دبی هستیم, فقط چیزی را که خواستم بگم اینه که تا آنجا که ممکن است از پروازهای شرکت های خارجی استفاده کنید, (فکر پولش هم نباشید, به قولن ای تش بگیره پیل) ما دو روز مانده به پروازمون, ای ران ار پروازش را کنسل کرد. در ضمن اگر حمل بر تبلیغ ندانید تمامی خرید بلیط هواپیما, هتل و ویزا را از الی گشت گرفتن و راضی هستم, فقط من باب تفاوت قیمت تور با اقدام از طریق خودتان, همینقدر به شما بگم که با هتل چهار ستاره نفری 2.1 میلیون در می آمد, ولی از طریق خودم با هتل پنج ستاره نفری 1.1 میلیون, تازه خودتان قدرت مانور بیشتری دارید, مثلا من هتل را جایی گرفتم که به مترو, فرودگاه و NMC نزدیک باشد, از طرفی هتل را بدون صبحانه و نهار گرفتم و در کنارش فهرستی از رستوران های دبی را نوشتم که غیر از غذا ایرانی هر روز غذای یک ملیت را تست کنیم (اول با لبنانی شروع می کنم)
در نهایت محتاجم به دعاهای شما
سلام ، با آرزوی موفقیت .
مصاحبه من ماه ژوِئن هستش . درباره هزینه های هتل و بلیط و ویزا و.. امکان داره به تفکیک بگید که بتونم مقایسه کنم ، بدون نام بردن که تبلیغ هم نشه .؟ ممنون
عزیزم
1- پرواز به دبی ارزون ترین و بهترینش فکر کنم ماهان باشه که اونم زمانی که من گرفتم رفت و برگشت برای هر نفر خدود 800 هزار میشه
2-ویزا نفری 300
3- هتلم بستگی داره به خودتون ( چند ستاره بودنش و.... اما قیمتهای خوبم میشه پیدا کرد)
4-نفری 330 دلار برای مصاحبه
5-نفری حداقل 525 درهم برای دکتر
6- هزینه اضافی بابت اقامت و ناهار و شام و کرایه که اونم بستگی به خودتون داره
ما برای 2 نفر هزینه امون کلا حدود 12 میلیون شایدم بیشتر شد
(1600 بلیط +600 ویزا + دوتا هتل 770+600 تومن +150 خروجی+ 660 دلار مضاحبه + 1050 درهم دکتر و مابقی هزینه خورد و خوراک و تاکسی و...)
من برای ابوظبی هتل وان تو وان رفتم که واقعا خوب بود با اینترنت فری با صبحانه کامل 4 شب شد 700 البته 20 درصدم آف خورده بود
از طریق سایتهای berimsafar.com
و eligasht.com میشه قیمتها رو چک کنید
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه