کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-05-05 ساعت 15:54)rezasadeghi نوشته:  
(2015-05-05 ساعت 11:02)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-05 ساعت 01:15)mandikhanum نوشته:  دو سال پیش اردیبهشت ماه وقتی در نهایت ناامیدی و افسردگی بودم شخصی اومد تو زندگیم که کل زندگیمو عوض کرد زندگیم پر شد از شادی و امید و انرژی مثبت.سال پیش تو همین ماه خبر قبولی لاتاریم اومد و فهمیدم واقعا انرژی مثبت میتونه کوه رو جا به جا کنه.در ادامش چند وقت بعد همون ادم با ارزش زندگیم واسه این که از دست ندیم همو اومد خاستگاری و .فک کنین در کمتر ۱ ماه همه اینا اتفاق اوفتاد
همه چی سریع و خوب پیش رفت.
حالام با این که کیس نامبرم بالاس دلم میخواد تو همین ماه کارنت شم که واقعا اردیبهشت واسم بهشت شه.اردیبهشت واسم پر شه از تاریخای قشنگ و سرنوشت ساز Big Grin

دقیقا پارسال تو همین روز 5 می بود ( یعنی چهار پنج روز بعد از اعلام نتایج ) که فهمیدم برنده شدم داشتم دلی دلی کنان تو کوچه شرکت می اومدیم و اصلا به فکر لاتاری و
واقعا این روز قشنگه و این اردیبهشت زیبا که هم توش برنده شدم هم کارنت بشم ایشالا و ویزا رو بگیریم
دقیقا پارسال همین موقع به که فهمیدم برنده شدم !!
ولی نمیشه نتیجه نهایی گرفت که این تغییرات ارزشش رو داشته یا نه
تا بریم مصاحبه و نتیجه این کوفتی معلوم شه ...
چقدر جالبه هر کسی با ورود لاتاری به زندگیش یه سری چیزارو تجربه کرده و حتی حس هرکدوممون موقع فهمیدن برنده شدنمون ممکنه خیلی فرق داشته باشه.من روز 2 may جمعه صبح زود بیدار شدم همه خواب بودن.بابام شیراز بود اون واسم چک کرده بود وقتی زنگ زد گفت برنده شدی فقط گریه میکردم میگفتم حالا من چی کا کنم نمیخوام برم.از طرفی واسم جالب بود بار اولی که اسم نوشتم برنده شدم هیجان زده بودم اما از دوری همیشه متنفر بودم.حتی حاضر بودم قید لاتاریو بزنم اما تنها نرم حداقل عشق زندگیم بام بیاد.که خوب خیلی سختیا کشیدیم با وجود همه مخالفتایی که بود از طرف خانوادم ازدواج کردیم و خوش حالم که جنگیدمBig Grin
حتی اگه ویزارو نگیرم با این که خیلی خیلی ناراحت میشم و شاید حتی ضربه بخورم اما چیزی از دست ندادم حتی خیلی چیزارم به دست اوردمBig Grin
امیدوارم همه همین حسو داشته باشن
همیشه از ته دلم آرزو داشتم کاش وطن جای بهتری بودSad
شماره کیس:2015AS78XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:ایروان > تعداد افراد منظور در کیس :2نفر > ارسال فرمهای سری اول: 19 may > آپدیت فرمهای سری اول: oct
کارنت شدن کیس: : > دریافت نامه دوم : : > مصاحبه:

خدايا
قسمت و حكمت بماند براى آنهايى
كه دركش ميكنند
براى من فقط معجزه كن ......
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، styvan ، bahar101 ، babisondes ، mojgan m ، p00ya2001 ، ریحانا ، Hamraaz Jng ، AliReza.Sh

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط mandikhanum - 2015-05-05 ساعت 16:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان