کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.

سلام شما از طریق تحصیلی و دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید موفق ترید.. لاتاری ویزای گوناگونی و فقط برای تراز کردن جمعیته و به قول دوستمون امریکا به همه تخصصی نیاز داره و فقط مختص افراد تحصیل کرده نیست.. برای امثال شما و دوستان نخبه ویزاهای دیگه هست..موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: s.s.h ، lighter ، renausa ، moxtar88 ، pari pariaaa ، MEHR52 ، shahryar_eng ، amir2640 ، masoud_k ، jilibiliyaee

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2016 - توسط ali234 - 2015-05-06 ساعت 06:39
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان