کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 09:48)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:26)saye42 نوشته:  من از سر کار اومدم داشتم شام می خوردم .خانمم داشت برام نظر هاتونو می خوند برام.طاقت نیاوردم .که جواب ندم.
آقا ممنون از اینکه باوجود تجربه تلخ باز خودتون رو ÷نهان نکردید و ایی تجربه رو در اختیار دیگران قرار دادید. تعریفات و تشریحات افرادی چون شماست که دید بهتر و درست تری نسبت به آمریکا میده. ازتون میخوام بازم ماهارو از تجربیاتتون بهره مند کنید و تا میتونید از معایب و مزایای اون سرزمین که تا چندی دیگه قراره خانه امثال منی بشه بگید. امیدوارم از انتقادات احتمالی هم ناراحت نشید. شامتون هم نوش جان.

با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هر چیز بگم من دقیقا سال پیش بار اول وقتی دوستم برای من چک کرد جمله معروف HAS NOT BEEN SELECTED را زده بود بعدش من خودم چند ساعت بعد چک کردم دیدم اسمم در اومده و وقتی به دوستم گفتم گفتش بخاطر شلوغی سایت بود و بعدش که برای همه ایمیل امد که دوباره چک کنید.
اما در تایید حرف دوست قبلی باید بگم امریکا در فیلم ها قشنگ و مثل رویا می مونه و همه فکر میکنن همه امریکا مثل هالیود هستش دوستان من از این بنده حقیر بشنوید امریکا در اسم فقط بزرگه در باطن پوچ و تو خالی درسته نمیشه در تایید حرف دوستان منکر ازادی و ارامش نصبی اینجا شد اما به چه قیمتی. دوست من بعد از 9 ماه به این نتیجه رسید من بعد از 2 ماه دوستان امریکا همه چیز نیست باید قبول کنید ما اینجا به عنوان مهاجر و همیشه درحه 2 برای این مملکت محسوب میشیم حتی اگه بالاترین مقام یا مدرک را اینجا داشته باشید رمز زندگی اینه فقط ببینید کجا خوشبختید این خوشبختی میتونه کنار شما باشه شما درکش نکنید امریکا همه چیز نیست داشته های الان شما مثل خانواده که مهمترین چیز است که کنارتون هست از امریکا امدن مهم تره قدر داشته هاتون را بدونید امریکا همه چیز نیست........
امریکا
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: takpar1371 ، reasonable ، pooria_sn1 ، ipedram ، hamedrouhi ، lottory2015 ، MEHR52

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2016 - توسط Vandadi - 2015-05-06 ساعت 10:13
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان