2015-05-06 ساعت 10:14
(2015-05-06 ساعت 08:35)siyavash-2 نوشته:(2015-05-06 ساعت 00:57)sonnnna نوشته: 6 می شد و خاطره بد 5 می همه مارو آزرد. هر سال بدتر از پارسال.
2014 به ما ویزا نرسید.
امشب بهم ثابت شد حقی که گم بشه دیگه برنمیگرده.
شکرت خدایااااااااااااا
نمی دونم ویزا نرسید دقیقا یعنی چی . اما 2013 کیس دو نفره ما قبول شد و تمام مراحل رو تا جواب FB چک رو رفتیم و برای آخرین مرحله ( تحویل دادن پاس ها جهت چاپ ویزا) رفتیم .... اگرچه در تایمی بود که خودشون گاعلام کردن مجاز بود رفتنمون اما به ما و تمام افرادی که از اون روز مثل ما پاسشون رو گرفتند ویزا ندادند .........یادآوری اون روزها اون اشک و آهی که تمام ایرانی هایی که تو هتل ما و جلوی در اداره پست می دیدم خیلی سخت تر دیدن HAS NOT BEEN SELECT است.... آرزو می کنم هیچ وقت اون شرایط رو کسی تجربه نکنه.
شما بازماندگان از انتهای پروسه لاتاری را کاملا درک می کنم. از آنجاییکه بنده نیز در برنامه لاتاری 2012 قبول شده بودم، و بعد از مدتی اعلام کردند که نتایج اعلام شده در اول می کاملا لغو شده و نتایج قرعه کشی جدید بعد از دو ماه اعلام شد که متاسفانه من در بین برندگان جدید نبودم. امروز که این متن را می نویسم حدود چهار سال از آن قضیه گذشته است و من زندگی خوبی در ایران دارم. اما هنوز آن خاطره مانند باری سنگین در قلبم است.