کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام

دوستان میدونم همه ناراحت هستید یه خورده ،
اما واقعاً تاپیک شمارش معکوس یه تاپیک شده بود که توی این 200 روزی که فعال بود بیشتر آرزوها رو میدیدیم تا واقعیت ها رو .
من خودم دنبال مهاجرت هستم و حقیقتاً به لاتاری به عنوان یک فان نگاه میکردم چون میدونستم اینها همه احتمال هست و با احتمال نمیشه زندگی کرد .
توی این مدت هر روز مجبور بود دلار رو با نرخ 3300 و اینها بخرم تا بتونم واسه مهاجرت ام قدم بردارم ، نه اینکه به امید یه فرم زندگیم رو تغییر بدم .

اوایل فکر من هم این بود که آمریکا بهشت روی زمین هست ، اما بعداً متوجه شدم که اینطورها هم نیست .
نمونش دوست سیاهپوست من که مجبور بود به علت عدم توانایی پرداخت مخارج تحصیلی ، برخی مواقع مرخصی بگیره ...
از دوست دیگه ام که به علت مخارج تحصیلی و اینها به کشور های اروپایی رفته تا اونجا رایگان کالج رو بگذرونه ...
از دوستم که کالجش رو تمام کرده و میگه که بیکار هست و تمیتونه کار پیدا کنه ...
از حقوق های ساعتی 8 دلار که مجبور هستند بپذیرند چون وامها و قبوض سر ماه میرسند و شوخی بردار نیستند و بانکها به راحتی میتونند آدمها رو له کنند ...
از خودم که اگر بی دقتی میکردم بارها کلاه کاملاً قانونی میگذاشتند سرم! ، در حقیقت توی امریکا نمیان پولت رو بدزدند واضح ، اما این کار رو میکنند بدون اینکه قانون به اونها بگه چرا ! و من این رو به شخصه دیدم !

دوستان من خودم دنبالشم و تا حد زیادی پیش رفتم ، اما میخوام بیشتر تحقیق کنید ،
اونهایی که عکس های خوشگل از امریکا میگذارید ، ایا شما توی همین ایران خودتون میتونید هر روز برید شیراز و شمال و کیش و ... و ... ؟
حقیقت زندگی یه چیزی عیر از این هست که ما شاید داریم تصویرش رو میکشیم ، که اگر این نبود همه مردمان میرفتند امریکا زندگی میکردند !

امیدوارم دوستان با دیدی بازتر به مسائلی که میتونه روی ایندشون تاثیر بگذاره نگاه کنند ...

موفق باشید
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، manheb1 ، Msns ، afsharjoo ، taherifar ، moxtar88 ، amin_j ، MEHR52 ، Alirezawee

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2016 - توسط milade - 2015-05-06 ساعت 10:40
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: