(2015-05-05 ساعت 03:11)الناز٢ نوشته: مرسي از راهنمايي بچه ها،من و همسرم ٢نفري،قصد رفتن با هواپيما داريم كه سه شنبه وقت مصاحبه و دوشنبه وقت مديكالمون،تا حالا كه تور مناسبي پيدا نكردم،دنبال جايي مناسب با حداقل هزينم،اگر در مورد هر كدوم پيشنهادي دارين ممنون ميشم
سلام دوست عزیز
اگر اینجا برای خوراک قصد دارین برین رستوران و روزهایی که اینجا هستین کمه و نیازی به شستن لباس ندارین ، هتل بگیرین به صرفه تر هست ولی اگر غیر از اینه که خونه بگیرین راحت تر هستین ،از اونجاییکه معمولا یه نفرو ویزا میدن و یه نفر کلیرنس میخوره ( که امیدوارم شما دو نفر یه ضرب بگیرین ) معمولا باید دو روز بعد از مصاحبه بمونینن تا ویزا رو بگیرین ، که اینطوری یه هفته ای هستین
(2015-05-05 ساعت 08:16)i.rainy نوشته:(2015-05-05 ساعت 03:11)الناز٢ نوشته: مرسي از راهنمايي بچه ها،من و همسرم ٢نفري،قصد رفتن با هواپيما داريم كه سه شنبه وقت مصاحبه و دوشنبه وقت مديكالمون،تا حالا كه تور مناسبي پيدا نكردم،دنبال جايي مناسب با حداقل هزينم،اگر در مورد هر كدوم پيشنهادي دارين ممنون ميشم
سلام
یک شنبه هم پرواز دارم شما کی هست پروازتون ؟
منم دوشنبه وقت دکتر دارم و چهار شنبه مصاحبه
پس اونجا میبینمتون
انشاله یه ضرب بگیرین
(2015-05-05 ساعت 08:16)i.rainy نوشته:(2015-05-05 ساعت 03:11)الناز٢ نوشته: مرسي از راهنمايي بچه ها،من و همسرم ٢نفري،قصد رفتن با هواپيما داريم كه سه شنبه وقت مصاحبه و دوشنبه وقت مديكالمون،تا حالا كه تور مناسبي پيدا نكردم،دنبال جايي مناسب با حداقل هزينم،اگر در مورد هر كدوم پيشنهادي دارين ممنون ميشم
سلام
یک شنبه هم پرواز دارم شما کی هست پروازتون ؟
منم دوشنبه وقت دکتر دارم و چهار شنبه مصاحبه
پس اونجا میبینمتون
انشاله یه ضرب بگیرین
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....