کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام دوستان عزیزم. دیشب میخواستم پست بگذارم دیدم اکثر دوستان به علت برنده نشدن خیلی عصبانی وناامید هستند انگار دنیا برای آنها به آخر رسیده .باورکنید آنقدر که از ناراحتی شما غمگین شدم از اینکه اسمم در نیامده ناراحت نشدم .باور کنید که شاید بیش از ۲۰سالی است که درلاتاری شرکت میکنم ولی هر بار بعد از اعلام نتایج هرگز نا امید نشده ام واز همان موقع به فکر ثبت نام سال بعد بوده ام .زندگی همچنان به راهش ادامه میدهد.زندگی همگی ما یک شروع ویک پایانی دارد مهم آن است که از لحظه لحظه آن بخوبی استفاده کنیم حالا چه درایران ویا درهر جای این کره خاکی .قصد نصیحت وپند واندرز ندارم چون خودم در دوران جوانی از کسانی بودم که به شدت از نصیحت شنیدن متنفر بودم .راجع به برخی مطالبی که تو پست های مختلف خوندم تا جایی که میدونم اظهار نظر میکنم .۱-راجع به اینکه چرا از اعضای مهاجر سرایی ها کسی برنده نشده اند:سال گذشته که پسرم قبول شد ما اصلا تا اونموقع سایت مهاجر سرا را نمیشناختیم وچون سر درگم بودیم ونمیدانستیم چه باید بکنیم از طریق یکی از دوستان با این سایت آشنا شدیم .ممکن است که اکثر قبولی های امسال از این نوع باشندوعضو نباشند ویا حتی این سایت رو نشناسن۲-سال ۲۰۱۴ حدود ۶۰۰۰کیس از ایران برنده اعلام شدند ولی سال ۲۰۱۵یعنی پارسال هزار تا کمتر اعلام کردندیعنی ۴۹۹۲کیس .ممکن است امسال باز هم تعدادقبولی ها را کمتر کرده باشند فعلا آمار نداده اند.۳-راجع به اینکه خیلی ازافراد چون مجانی بوده ثبت نام کرده اند من هم موافقم .حتی برخی از آتها ممکن است قبول شوند ولی هرگز متوجه قبولیشان نشوند وشانس افرادی را که واقعا قصد مهاجرت دارند رو کم کنند.۴-سال ۲۰۱۲ نتایج لاتاری به علت مشکلاتی که مشخص نشد دوباره قرعه کشی واعلام شد وچون تعدادکمی از این خبر اطلاع یافتند تقریبا اکثراطلاع یافته ها ویزا گرفتند و مرتب به بقیه ایمیل میشد که برای مصاحبه برن سفارت .حتی یادم میاد گفتند که در اکتبر همان سال یک سری قرعه کشی مجدد شد ویکسری کیس های جدید رو اعلام کردند (اونموقع من آمریکا بودم واصلا تو جریان نبودم)بعدها که آمدم ایران این جریان رو فهمیدم.۵-برخی از دوستان مخصوصا جوانترها فکر میکنند که رفتن به آمریکا یعنی خوشبختی وآسایش تمام .شاید هم درست باشدولی نه برای همه .واقعا اگر جوانی بدون برنامه وهدف وفقط برای خوشگذرونی ویا حتی رفاه کاذب بره آمریکا حتما به در بسته میخوره و جز اتلاف عمر چیزی به دست نمیاره .ولی اگر با دست پر وتوشه ای از علم ویامهارت در کاری به امریکا مهاجرت کنه با پشتکار وجدیت میتونه موفق بشه وزندگی سراسر شاد ی رو داشته باشه .قبول نشدن امسال رو به این نیت در نظر بگیرید که تا سال آینده فرصت دارید با دست پر به آمریکا مهاجرت کنید .ببخشید که نمیخواستم نصیحت کنم ولی به عنوان یک معلم نمیتوانستم سکوت کنم .همگی شاد باشید

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2016 - توسط farrokh33 - 2015-05-06 ساعت 22:33
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان