2015-05-07 ساعت 14:08
(2015-05-07 ساعت 13:58)kamyar2 نوشته:(2015-05-07 ساعت 13:49)jayjay نوشته:(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:كاش ميشد به كامنتت هزار تا لايك بدم. هم شما و هم ان بانوي محترم. واقعا اي كاش حداقل حالا كه اسم اين جريان را لاتاري گوناگوني گذاشته اند و همه ميتوانند شركت كنند حداقل مبلغي هر چند اندك براي اين جريان در نظر بگيرند تا از هجوم عده اي كه اصلا نميدانند لاتاري چيست و اصلا چرا ميخواهند مهاجرت كنند و اينكه ايا اصلا قصد انجام ان را دارند گرفته شود.(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته: اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوقالعاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.
باشه بهش ميگم....اخه دوست عزيز چرا انقدر سطحي نگرين؟ اسمه اين كار لاتاريه با شانست داري ميري جلو بعد بياي واسه امتحان شانست پول بدي؟ شما ميتوني پول بدي اما خيليا شايد اصلا نتونن خودتو نگاه نكن حتي كشور خودمون هم نگاه نكن اون كسي كه تو افريقا نشسته پولي هم نداره چشمش به اميد همين شانسه به نظر من بايد قانونش جوري باشه كه كسي قبول ميشه و صلاحيت رفتن نداره شانسش به يكي ديگه منتقل بشه اينجوري به نظرم بهتره
من فقط میخواستم دو نکته بگم
اولین نکته این بود که در خیلی از قرعه کشی ها در همه جای دنیا یه مبلغ میگیرن. با عناوین مختلف.
دومین نکته هم اینه که این مبلغ میتونه پایین باشه به طور مثال 10 دلار. به نظر اینطور میاد که حتی این مبلغ کم حداقل از شرکت 30 درصد افراد جلوگیری میکنه. افرادی که حتی خودمون ثبت نام میکنیم. به طور مثال من میام خودم و سه نفر از دوستانم رو ثبت نام میکنم. به خاطر اینکه رایگان هست. ولی وقتی ده دلار وجود داشته باشه دیگه حتی رغبت نمیکنم که به دوستم بگم ده دلار بده ثبت نامت کنم. خیلی مسائل وجود داره که تاثیر میزاره