کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوستان عزيز
من از برندگان ٢٠١٥ هستم و منتظر كلير هستم كه انشالله بزودي انجام ميشه.
لازمه به عرضتون برسونم كه وقتي برنده شدم با ناظم مدير سايت مهاجرسرا آشنا شدم و أيشون خيلي به من كمك كرد هر موقع هر سوْالي داشتم راهنمايي ميكرد ،بالاخره با سابقه ترين عضو مهاجرسرا هست كه خودشون هم اتفاقا از برندگان سالهاى قبل بودن كه همين راه رو طَي كرده.
پارسال وقتي باهاشون تماس گرفتم راجب به همايش برام توضيح دادند و من با پاي شكسته و عصا از اهواز با هواپيما رفتم تهران ودر همايش شركت كردم كه واقعا مفيد بود براي من ،از لحاظ تكميل فرم ، نحوه پر كردن و نوشتن چيز هاي كه ريسك كليرنس رو بياره پايين ، و وهاي ديگه من پارسال هزينه زير ٥٠ هزار تومان دادم ولي به اندازه ميليونها كمك شد به كيس و پروسه من .
شنيدم امسال همايش رايگانه از اين فرضت استفاده كنيد و ازدستش نديد چون شما يكي از خوش شانسترينها هستيد و بايد از اين فرصت به نحوه أحسن استفاده كنيد.
اين همايش به نظر من براي كساني كه تو امريكا كسي رو ندارند عاليه چون بچه هاي مهاجرسرا كمك ميكنند كه از آدرسهاي انها تو امريكا استفاده بشه براي رسيدن گرين كارتهاي شما ،و كمك كردن انها براي بدست اوردن ssn كه همون سوشال سكيورتي نامبره در مدته خيلي كمك شايد ٣ روزه ( ssn شماره ملي شما ميشه كه براي كرايه خانه ، حساب بانكي نياز داريد)
من با اينكه عمو م امريكا هستش ولي خيلي از بچه ها كمك گرفتم . همينجا از همشون تشكر ميكنم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: alirezanz ، Ali Sepehr ، runioe ، Dr.Fox ، m.ghoreishi ، Memolk ، MEHR52 ، roadhog ، YOUNES

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط Shaft - 2015-05-08 ساعت 13:23
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: