کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام. وقتشو نداشتم تمام 148 صفحه رو بخونم.ولي ظاهراً امسال دوستان خيلي کمي قبول شدن.من خودم و 9 نفر ديگه که ثبت نامشون کردم قبول نشديم.اين بار، تو چند سري و تو زمان هاي مختلف ثبت نام کردم که از لحاظ توزيع آماري هم شانسمون بيشتر بشه. بعيد مي دونم زمان ثبت نام تأثيري تو قبولي داشته باشه.

تو DV2014 يکي از دوستام که اولين بار بود شرکت مي کرد، قبول شد.اون موقع کلي به حالش قبطه خوردم که چقدر خوش شانسه.خيليم براش خوشحال شدم چون بچه فوق العاده با استعدادي بود که مثل خيلي جووناي ديگه تو بازار بيکاري گير افتاده بود. خلاصه بنده خدا با وجود وضعيت مالي نه چندان خوب، حدود 8 ميليون تومن خرج کرد ولي متأسفانه با وجود اوکي بودن تمام مراحل، ويزا بهش نرسيد و به همين راحتي گفتن تموم شده. همون موقع خيلي از بچه هاي مهاجرسرا به اين سرنوشت گرفتار شدن.
حالا که نگاه مي کنم، مي بينم بعضي چيزا رو ما نمي دونيم.فقط خدا مي دونه. پس از قبولي خودتون خيلي خوشحال و از قبول نشدنتونم خيلي ناراحت نشيد. همه چيو به خدا بسپاريد. وقتش که بشه خودش کارا رو درست مي کنه. يا علي تا بعد.
تشکر کنندگان: runioe ، elnaz.sh ، Shaft ، Dr.Fox ، MEHR52 ، syrene1685 ، pari pariaaa

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط persian.boy - 2015-05-08 ساعت 13:24
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان