2015-05-08 ساعت 13:28
(2015-05-08 ساعت 12:42)Iaccept نوشته:(2015-05-08 ساعت 11:56)p00ya2001 نوشته:ب نظر منم عجیبه(2015-05-08 ساعت 11:43)طاها99 نوشته: دوستانی که ابوظبی نامه تمکن مالی رو تحویل دادن تا حالا ایرادی از نامه گرفته نشده؟ نامه من مال بانک ملی هست و اسم و فامیل رو داخلش ننوشته . بهشون که گفتم اسم نداره میگن ما اسم نمی زنیم تو نامه، خود شماره حساب کافیه. به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ از بانک دیگه نامه بگیرم؟
اشتباه ميكنن من از بانك ملي گرفتم هم شماره حسابمو نوشته هم اسممو اصلا كپي پاسپورتمو گرفتن كه اسمم مطابق پاسپورتم باشه
خيلي عجيبه
حتما بايد اسم داشته باشه اصلا يه فرمه
اينم لينكش
http://cld.persiangig.com/download/hNKSqL/dl
بهشون گفتین برا چی میخاین!؟
من اگه جا شما بودم از یه بانک ملی دیگه ک اسم و فامیل بزنه یا مثلا از یه بانک دیگه ک تو اونم حساب داشتم با اسم و فامیل میگرفتم!
من خودم از بانک پاسارگاد دو نسخه تو عرض ده دقیقه با هزینه ۱۳ تومن گرفتم
{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
زندگی زیباست
من از پاسارگاد گرفتم دو نسخه انگلیسی مجانی با نام و نام خانوادگی کامل با شماره حساب
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست