کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-05-08 ساعت 13:58)laleht نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 10:49)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:09)laleht نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:50)sarasara1 نوشته:  دوستان اگه موافقید میخام یه آمار گیری بکنم ، عزیزانی که رفتن مصاحبه اگه ممنکه همکاری کنن لطفا ، چند نفر ترجمه مدارک رو مهر دادگستری هم زدن ، و چند نفر بدون مهر دادگستری و فقط با مهر مترجم رفتن و آیا تو سفارت به این موضوع کسی از مسئولای اونجا گیری داد یا نه ؟ این مسئله برای خیلی ها سوال هست و میخام یه جواب اساسی بهش بدیم و بگذاریم اینجا که همه استفاده کنن که تک تک نخان جویا بشن .RolleyesRolleyesRolleyes

من تمام مداركم فقط ترجمه رسمى بود بدون مهر دادگسترى و وزارت أمور خارجه
در ضمن تاريخ تمام ترجمه هام مال ٦ ماه قبل از مصاحبه بود بجز شناسنامه ها و مدارك تحصيلى كه سه ماه قبل از مصاحبه ترجمه كردم
اصلا مهر دادگسترى و وزارت خارجه كارى ندارن و شما هزينه اضافه متحمل ميشين اونها مهر ترجمه رسمى واسشون كافيه

بادرود
اول عذر می خوام که این سوال رو اینجا مطرح میکنم ،در دنباله می خواستم از لاله خانم سوال کنم که : این صفحه انتخابات شناسنامه رو مترجم ترجمه نکرده ، می خواستم ببینم از شما و احتمالا دیگر دوستان بوده اند افرادی که این قضیه براشون مشکل ساز بوده ؟ خیلی این صفحه انتخابات رو مخمه .

نه متن ترجمه شناسنامه همون صفحه اول و دوم كه ازدواج و تعداد بچه رو ميگه هست صفحه سوم اگه توضيحات نداشته باشين ترجمه نميكنن . مگه مال شما كردن ؟ اگه مهر انتخابات دارين و ترجمه شده مهم نيست تمام بروبچ جنبش سبز هم رأى دادن و تو شناسنامشون مهر هست Big Grin نگران نباشين ولى معمولا دارالترجمه ، ترجمه نميكنه
من الان درست نگرفتم شما ناراحتين كه چرا ترجمه كرده يا اينكه نكرده ؟!

سلام ترجمه های من هم بدون مهر دادگستری بود و سفارت ایروان مشکلی با این قضیه نداشت
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Memolk

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط behjat - 2015-05-08 ساعت 14:56

کاربران در حال بازدید این موضوع: