کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 15:05)SomeOneX نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 14:52)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 14:46)SomeOneX نوشته:  به به ، تبریک به همه ی کسانی که برنده شدن

من پارسال همین موقع یعنی 18 اردیبهشت بود که دیدم یعنی با کلی تاخیر به اصرار ....

تبريك ميگم برادر خدارو شكر كه پاريز تراول تونست كمكت كنه ، امروز دم سفارت كه پاكت زردت رو ديدم و اسم و آدرس خودم روش بود حس خوبي داشتم.

قربان شما
دقیقا ، امروز کلا حس خوبی بود وقتی شما رو دیدم و همچنین بقیه دوستان که امروز ویزا گرفتن

بیشترین ارامش رو بعد قبولی من وقتی بدست اوردم که اقای مهدوی خیلی ریلکس گفت خیالت راحت تو از الان ویزا رو تصور کن
خیلی عالی فرم ds-260 پُر کرد برام و هیچ نقص مدرکی هم نداشتم

تشکر فراوان از شما و اقای مهدوی عزیز
واقعا آقاي مهدوي تو روز همايش به من پا شكسته خيلي كمك كرد يعني به نوعي پارتي بازي كرد من رو برد نشوند و بعد مبلغ همايش رو برد پرداخت كرد و بعد براي من آبميوه و آب معدني آورد و گفت هر كاري باشه من رو خبر كن .... با اينكه كارهاي كيسم رو خودم كامل انجام دادم و افتخار در خدمت آنها بودن رو نداشتم ولي از تمام زحماتشون براي بچه ها ي ايراني متشكرم ..... آقاي سپهر ،آقاي مهدوي متشكرم بابت تماسهاي كه گرفتم و وقتي كه براي جواب دادن بي چون و چرايي كه براي من گذاشتيد .
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: SomeOneX ، Ali Sepehr ، Memolk ، MEHR52 ، roadhog

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط Shaft - 2015-05-08 ساعت 15:20
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان