2015-05-08 ساعت 21:23
(2015-05-08 ساعت 12:06)Draconian نوشته: من از اون جمله آدم های بودم که واقعا به قبولی در لاتاری احتیاج داشتمسلام دوست عزیز درد نامه ات را خواندم وبسیار متاثر شدم آرزو میکنم به زودی این رنج بزرگ را با شجاعت پشت سر بزاری .یک نصیحت ویک راهکار برات دارم امیدوارم بتونی اونو انجام بدی ...فکر کن قضیه برعکس است .همه خانواده ایران هستند وشما تنها رفتی آمریکا چه میکردی حتما میگی درس میخواندم تا مدارج علمی را تا بالاترین مرحله کسب کنم وبا دست پر به ایران برگردم .خب حالا تو مملکت خودت میتونی همین راه را بری حتی میانبر وکمتر از هشت سالی که گفته بودی به خانواده ملحق شوی. نمیدونم درس را تا کجا رفته ای ولی چون سن شما پایین است میتونی به سرعت لیسانستون رو بگیرید وتافل بدید واز یکی از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرید وبرید پیش خانواده .فکر نکنید پذیرش فقط مختص بچه های دانشگاه های دولتی ومعروف است (البته تقریبا فقط به اونا بورسیه میدن )ولی من بچه هایی رو تو آمریکادیدم که فارغ التحصیل دانشگاه آزاد بودن و پذیرش گرفته بودن واومده بودن آمریکا ودرس میخوندن البته خرج تحصیلشون رو خودشون میدادن .دانشگاه های آمریکا چون دولتی نیستند از خدا میخوان که دانشجویانی رو جذب کنند که بتونن شهریه بدن .شما هم اکنون میتونی انتخاب کنی :شب وروز فعالیت ودرس خوندن وخیلی زود به خانواده ملحق شدن ویا شب وروز گریه وزاری و احساس عجز و ناتوانی.میدانم که حتما راه اول رو انتخاب میکنی وخیلی زود موفق میشی .همیشه شاد باشید
۱۰ روز پیش از سفارت برگشتم
انگار دنیا روی سرم خراب شد وقتی گفتن بعد از 13 سال انتظار به خاطر ۶ ماه age out شدم و نميتونم همراه خانوادم باشم
من عملا هیچکس تو ایران ندارم
خانواده عموم بیش از 30 سال تو آمریکا هستند
خانواده عمه ام سال ۲۰۱۱ برنده شدند و رفتند
یک عمه ی دیگم با خونوادشون هفته گذشته مثل ما مصاحبه داشتن و به زودي با پدر ومادر و خواهر من میروند
خانواده خالم هم 15 سال بیشتر هست که کانادا هستند
یک دایی داشتم که ۳ سال پیش در نهایت جوانی فوت شد
لاتاری برای آدمهایی مثل من تغییر تقدیر و سرنوشت زندگیشونه
حالا با یه دنیا غم تو دلم پیش خودم میگم یه دختر 21 22 ساله توی ایران چتوری ميتونه تا ۸ سال دیگه تنها تو ایران زندگی کنه و ازدواج هم نکنه
سرنوشت رو نمیشه تغییر داد
با این حال با تمام وجود به برنده ها تبریک فراوون میگم
تورو خدا برید بمونید زندگی کنید
گرین کارت رو نگیرید و برگردید که حق آدم های سیاه بخت و جدا مونده از خانواده شون مثل من ضایع نشه