کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2015
(2015-05-11 ساعت 12:57)alireza_iv نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 12:50)laleht نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 12:44)alireza_iv نوشته:  سلام دوستان.من برنده ی لاتاری ۲۰۱۵ هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای ۲۰۱۵ اقدام کنم؟لطفا کمک کنییید
جوابتون رو تو پیام خصوصیتون دادم
هرچند دیره ولی خواهشا اگه تصمیم گرفتین از همین الان استارت رو بزنین که در مورد شما واقعا هر ثانیه مثل طلا میمونه

والا کسی نیست کمکم کنه.الان واقعا موندم چیکار کنم.کلی برنامه داشتم باسه امسال.زنگ زدم به اون شماره گفتند بیا دفتر.منم تهران نیستم
دائم پیامهای خصوصیتو چک کن سوالامو جواب بده تا امشب هر طور شده باید فرمها رو پر کنی
من تمام تلاشمو واست میکنم فقط بجنب
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: alireza_iv ، Mahboy ، p00ya2001 ، kaamiran

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2015 - توسط laleht - 2015-05-11 ساعت 13:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: