کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-12 ساعت 00:22)P.E نوشته:  سلام دوستان.یک سوال:من پارسال برج ۱۰ فارغ التحصیل شدم و برای اینکه بتونم مدرک موقتمو آزاد کنم باید دفترچه خدمت پست میکردم این کارو کردم و الان مدرک کارشناسی رو ترجمه کردم و بغیر از اینکه مشکله زمانی برای خروج دارم آیا افیسر از من بابته اینکه چطور از کشور خارج شدم یعنی معافیت تحصیلی که ندارم اما تا 45 روز قبل اعزام میتونم خارج شم و تو فرم 260 هم اخرین مدرکمو لیسانس زدم موقع مصاحبه سوال میکنه ک شما که معافیت نداری و سربازی نداری چطور از کشور خارج شدی من باید چی بگم ؟ ممنون میشمممممممممممممممم دوستاننننننننننننننننننننننننن جواببببببببببببببببببببب بدیننننننننننننننننننننننننننننن
شما هنگام خروج از کشور باید وثیقه بزارید. زمانی که پول را واریز کردین فیش واریزی را کپی بگیرید(اصل فیش را نظام وظیفه از شما میگیرد) و ترجمه کنین و همراه مدارک با خودتون ببرید.اگر از شما پرسید بگید هنوز سربازی نرفتم و وثیقه قرار دادم و اینم فیشش.مشکلی براتون پیش نمیاید
البته جای سوالتون اینجا هم نبود.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، Memolk ، mojgan m ، bahar101

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۵ - توسط saboteur - 2015-05-12 ساعت 10:19
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: