کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-05-11 ساعت 13:33)laleht نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 13:08)lotttery2015 نوشته:  کسی میدونه تو فرودگاه دوبی اگه کسی پارسپورت یکی دیگه همراهش باشه مشکلی ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا برای پیکاپ ویزا اکثر آژانس ها میگن چون پاسپورت رو ممکنه تو فرودگاه بگیرن ما پاس رو پست میکنیم .

مگه کسی تو کیفشون رو نگاه میکنه ؟ این چه حرفیه؟
من خودم موقعی که رفتم پاسپورت پسرم و شوهرم هم همرام بود تو کیفم.
این حرفو دیگه آژانسی ها از کجا در آوردن؟ جدیده؟
دوستان این مشکل برای یکی از دوستان پیش اومد. به دلیل همراه داشتن پاسپورت نفر دیگری پاسپورت ایشان رو گرفتن تا موقعی که برگرده و بخواد کشور رو ترک کنه. بنابراین دقت کنید حتی الا مکان این کار را نکنید. این کار غیر قانونی است اما بستگی به شانس شما هم دارد.

(2015-05-11 ساعت 13:33)laleht نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 13:08)lotttery2015 نوشته:  کسی میدونه تو فرودگاه دوبی اگه کسی پارسپورت یکی دیگه همراهش باشه مشکلی ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا برای پیکاپ ویزا اکثر آژانس ها میگن چون پاسپورت رو ممکنه تو فرودگاه بگیرن ما پاس رو پست میکنیم .

مگه کسی تو کیفشون رو نگاه میکنه ؟ این چه حرفیه؟
من خودم موقعی که رفتم پاسپورت پسرم و شوهرم هم همرام بود تو کیفم.
این حرفو دیگه آژانسی ها از کجا در آوردن؟ جدیده؟
دوستان این مشکل برای یکی از دوستان پیش اومد. به دلیل همراه داشتن پاسپورت نفر دیگری پاسپورت ایشان رو گرفتن تا موقعی که برگرده و بخواد کشور رو ترک کنه. بنابراین دقت کنید حتی الا مکان این کار را نکنید. این کار غیر قانونی است اما بستگی به شانس شما هم دارد.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان: laleht ، مير منصور ، areb1356 ، lotttery2015 ، Memolk

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط MASTAN1 - 2015-05-12 ساعت 10:31

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان