2015-05-12 ساعت 19:24
(2015-03-06 ساعت 17:58)Ramin geologist نوشته:(2015-03-06 ساعت 16:51)Iaccept نوشته:(2015-03-06 ساعت 16:39)fa860 نوشته: مرسی از جوابت رامین خانمرسی دوست عزیز
اونوقت مثلا ما که فوق لیسانسیم نمیتونیم برای ادامه تحصیل دکتری یا فوق لیسانس بخونیم؟ چرا حالا فوق دیپلم؟
این سوال منم هست
ممنون میشم دوستان پاسخ کامل و صریح بدن
كسي كه فوق ليسانس داره مي تونه براي فوق ليسانس و دكترا هم اپلاي كنه اما:
۱- بايد آيلتس و جي آراي داشته باشي
۲- بهت گرنت تعلق نمي گيره
۳- ماهايي كه با ويزاي مهاجرتي وارد اينجا شديم پرونده هامون با كسايي كه اينجا مدرك گرفتن و دانشجوهاي بين المللي بررسي نمي شه و تعداد صندلي كه تو كلاس ها به افرادي مثل ماها تعلق مي گيره خيلي كمتره
مثلا تو يه كلاس فوق ليسانس حدوداً 50درصدشون همين جا مدرك ليسانس گرفتن 35درصد اينترنشنالن و شايد 15درصد كسايين كه مثل ماها از كشورشون مدرك گرفتن و با گرين كارت اومدن اينجا. نمي گم نشدنيه اما پذيرش گرفتنش خيلي سخت تره و احتمال رد شدن بيشتر.
در مورد گزينه ۲ تو ضيح اينكه گرنت پوليه كه هرترم براساس درآمدي كه داريد به شما داده مي شه و پس هم گرفته نمي شه
اما اين پولو به كسي مي دن كه تاحالا دانشگاه نرفته
من خودمم قبل اومدن دقيقاً همين سوالات تو سرم بود اما وقتي مياي اينجا دنبال كم ريسك ترين نقطه كه به كار پردرآمد نزديك باشه مي گردي و زمان كمتري ازت بگيره.
سوالي بود در خدمتم عزيزان
سلام خدمت دوستان
خیلی ممنون از راهنمائیهای ارزشمندتون اقا رامین. اما در مورد دانشگاه من شنیدم به ماهای مهاجرتی هم گرانت میدن بسته به دانشگاه و استاد راهنمات داره. لطفا اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید. چون یکی از دلایل من واسه شرکت در لاتاری ادامه تحصیل بوده که هزینه نسبت به اینترنشنال ها کمتره و ما رو ساپورت می کنن