نقل قول:فکر می کنم بحث خوبی شکل گرفته.
دوست عزیز شما فرمودید "شرکتهای مهاجرتی آمریکا به دلیل حضور در آمریکا قانونا حق این که برای شما کارفرما پیدا کنند ندارند "
این قانون رو می شه به من نشون بدید؟ همان طور که من برای بحث هام از منبع معتبر استفاده کردم و لینک سایت وزارت کار را هم دادم و حتی ترجمه فارسی قانون رسمی اش را هم نوشتم، می شه شما اون لینک این قانونی که می گید رو بدید؟ همون طور که می دونید تمامی قوانین ایالات متحده public و روی اینترنت هست.
مگه میشه طبق قوانین آمریکا یه کاری واسه خود شرکت های آمریکایی داخل آمریکا ممنوع باشه اما واسه کسایی که خارج آمریکا هستند درست باشه؟ اگر یک کاری درست هست برای همه درست هست اگر یک کاری غیر قانونی هست برای همه غیر قانونی هست.
منطور من شرکت هایی هستند که ادعا می کنند می تونیم کارفرمایی رو برات پیدا کنیم که برایتان گرین کارت اقدام کند. (نه لزوما شرکت وکالت)
حال اگر هم فرض کنبم این قانون درست باشد لطفا شرکت معتبر غیر آمریکایی (و غیر ایرانی!) که علنا این روش رو ترویج کنه رو ذکر بفرمایید.
سلام دوست عزیز. راستش من وکیل نیستم. راستش من وکیل نیستم که دقیقا به شما متن قانون را نشان بدم. ولی من قبل از اینکه از این روش اقدام کنم و زمانی که در امریکا با ویزای توریستی بودم با چندین شرکت وکالت آمریکایی از نزدیک ملاقات کردم و حسابی در این مورد صحبت کردم.
علت اینکه اینها از این طریق اقدام نمیکنند این است که شما هم نمیتونید وکیل کارفرما باشی و هم وکیل متقاضی کار. خیلی راحت است، شما اگر با شرکتهای مهاجرتی کانادائی تماس بگیرید و از آنها پیشنهاد کار بخواهید به شما خواهند گفت که این کار قانونی نیست و شما باید به شرکتهای کاریابی مراجعه کنید. ولی یک شرکت کانادائی میتونه با شرکتهای کاریابی آمریکائی قرارداد کاری داشته باشه. در ضمن هزینههای PERM به عهده کارفرما است و این در قرارداد من ذکر شده است. این که میگید اگر کاری قانونی است برای همه قانونی است و اگر غیر قانونی هست برای همه، درست نیست. قوانین بین المللی با توجه به رابطه کشورها تعیین میشه. فعلا کانادا این اختیار را داره برای پیدا کردن کار از شرکتهای کاریابی آمریکائی استفاده کنند.
در ضمن شرکتهای کاریابی فقط وظیفه پیدا کردن کار را دارند و نه اقامت و مهاجرت