2015-05-12 ساعت 21:43
(2015-05-12 ساعت 21:40)k1_m_1358 نوشته:(2015-05-11 ساعت 21:27)mel نوشته: سلام دوستان عزيزم منم يكضرب گرفتم شكر خدا ، امروز تو سفارت ٨ تا كيس لاتاري ايراني و ٤ كيس خانوادگي بودن كه ٥ نفر از لاتاري ها يكضرب گرفتن و ٣ تا از دوستاي خوبمون كليرنس خوردن و تقريبا حال ما هم گرفته شد و لذت كافي رو از اين يكضربي نبرديم، براي هر سه دوست خوبمون ارزوي كلير شدن سريع ميكنم كه براشون هورااااا بكشم همونطوري كه به من دلگرمي دادن و برام هورا كشيدن. از مديران گروه ، جناب قريشي ، اقا كيوان ، نيلگون عزيز ، فرناز جان، سپهر وبقيه دوستان كه تو اين تاپيك از راهنمايي ها و كمكاشون استفاده كردم بينهايت سپاسگزارم.اول از همه یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واسه ویزای یک ضربتون.
دوم اینکه اگه منظورتون از اقا کیوان منم هستم ، کار خاصی نکردم . اگر هم منظورتون من نبودم خیلی ضایع شدمشما به روی خودتون نیارید
بازم تبریک و ارزوی موفقیت برای همه دوستان مخصوصا ایروانی ها
ممنون بابت تبريك . بله منظورم شما بود خيلي منو راهنمايي كرديد و تك تك سوالام رو با حوصله جواب داديد ممنونم واقعا

شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
سفرنامه ایروان