2015-05-13 ساعت 03:50
(2015-05-13 ساعت 00:16)Alireza_D نوشته:(2015-05-12 ساعت 23:29)pedram.ndr نوشته: سلام دوستان. عجب تاپیک داغی شده اینجا. راستش من دیدم اگر تجربیاتم را اینجا بگم حتما به درد بخوره. من حدود ۱۳-۱۴ ماه پیش به توصیه یکی از اقوام که الان در آمریکا زندگی میکنه برای EB3 اقدام کردم. ایشان خودشان هم از طریق EB3 اقدام کرده بودند البته حدود ۳ سال پیش و از طریق یک شرکت خارجی. من واقعا در ابتدا فکر میکردم که غیر ممکن است که بشه در یک کشور استخدام بشی و گیرین کارت هم بگیری. خلاصه از ایشان اصرار و از ما هم سوال. بلاخره من کارم را آغاز کردم و الان منتظر دریافت نامه زمان مصاحبه هستم. یعنی مجوز کار را گرفتم. بعد مجوز وزارت خارجه, بعدش گواهی سوء پیشینه و الان هم در انتظار زمان مصاحبه هستم. برای دوستانی که از این طریق اقدام کرده اند آرزوی موفقیت میکنم
با سلام وعرض تبريك به شما دوست عزيز:
ميشه من را راهنمايي بفرماييد كه پروسه EB3 بعد از تاييديه اداره كار چند مرحله داره و هر كدام چقدر مدت زمان مي بره ؟ و راهي هست كه زمان كوتاه تر بشه ؟ با تشكر از شما
سلام. تقریبا ۴ مرحله مهم داره. برای تسریع میتونید درخواست بدید که وکیل شما از سرویس premium برای ارسال مدارک شما به اداره مهاجرت استفاده کنه