2015-05-13 ساعت 21:53
(2015-05-13 ساعت 19:45)farshad varaste نوشته:جناب آقای وارسته عزیز، ممنونم از اینکه خیلی زود خبر خوبی برای من نوشته اید. بله ما الان 1.5 سال است که SSN را گرفته ایم و بدحسابی در سوابق خود نداریم، این نکته مهمی بود که برای من نوشته اید من اصلا بهش فکر نکرده بودم. از شما ممنونم. درمورد بودجه که سوال کردید، خیلی خوشحال میشیم اگر بتونیم حداکثر ماهی 800 دلار برای یک Studio یا چیزی شبیه به آن در هر شهری حوالی سیاتل هر جا که میسر باشه هزینه کنیم. ما دو نفر هستیم، من حامد هستم متولد 1357 همراه همسرم نگار.(2015-05-13 ساعت 19:05)حامد نگار نوشته: دوستان سلامشما حتما سوشال سکیوریتی نامبر دارید و یکسالی هست که گرفتید پس میتونن بک گراند چک بگیرن ازتون و مشکل کردیت ندارید. اگه دوست دارید بودجتون رو بگید تا ببینیم چکار میشه کرد
ما برنده لاتاری ۲۰۱۳ هستیم، مدتی در Los Angeles و Washington DC اقامت داشتیم ولی با توجه به اینکه کار مناسبی در این مدت پیدا نکردیم به ایران بازگشتیم، تا ۱۰ روز دیگر می بایست به آمریکا بازگردیم و این بار میخواهیم به سیاتل بیائیم. از آمار سایتهای مختلف اینطور بنظر میرسه که احتمال اشتغال ما در ایالت واشنگتن خیلی بیشتره اما مسئله اصلی ما اجاره کردن خانه در این ایالت است که بنظر میرسه بسیار مشکل باشه. نگرانی ما فقط اینه که وقتی بیایم اونجا به خاطر اینکه هنوز کردیت نداریم هیچکس بهمون خونه اجاره نده. از دوستانی که الان ساکن سیاتل یا شهرهای دیگر ایالت واشنگتن هستند درخواست داریم که اگر محلی را برای اجاره کردن سراغ دارن به ما معرفی کنن تا بتونیم با آدرس مشخص وارد واشنگتن بشیم.
از همه شما ممنون
با آرزوی روزهای خوب و شاد برای شما
همیشه موفق باشید