2015-05-14 ساعت 11:56
(2015-05-14 ساعت 11:36)hamidrkh نوشته:(2015-05-14 ساعت 01:54)hamidrkh نوشته:(2015-05-11 ساعت 12:57)alireza_iv نوشته:(2015-05-11 ساعت 12:50)laleht نوشته:(2015-05-11 ساعت 12:44)alireza_iv نوشته: سلام دوستان.من برنده ی لاتاری ۲۰۱۵ هستم.سال قبل به دلایلی نتونستم اقدامی کنم.پیشه خودم گفتم ساله دیگه میرم.الان دیدم امسال برنده نشدم خیلی ناراحت شدم.تورو خدا کمک کنید چیکار کنم.کلی خواب و خیال داشتم.نمیتونم برای ۲۰۱۵ اقدام کنم؟لطفا کمک کنیییدجوابتون رو تو پیام خصوصیتون دادم
هرچند دیره ولی خواهشا اگه تصمیم گرفتین از همین الان استارت رو بزنین که در مورد شما واقعا هر ثانیه مثل طلا میمونه
والا کسی نیست کمکم کنه.الان واقعا موندم چیکار کنم.کلی برنامه داشتم باسه امسال.زنگ زدم به اون شماره گفتند بیا دفتر.منم تهران نیستم
حالا که فرم رو ارسال فرمودید برای اینکه مقداری از نگرانی شما کم کنم بگم که با توجه به تحلیل های Simon هر کسی تا تاریخ 1June فرم رو سابمیت کنه به مصاحبه دعوت میشه.
با توجه به این فرضیه شما حتما به مصاحبه دعوت خواهید شد اما اینکه AP بخورید یا نه رو خدا میدونه.
براتون ارزوی موفقیت میکنم.
علیرضا جان،
AP مخفف Administrator Processing هست که به کیس هایی تعلق میگیره که از نظر آفیسر مصاحبه کننده نیاز به بررسی بیشتر به یکی از دلایل : نقص مدرک، تغییر اطلاعات مهم در فرم در زمان مصاحبه توسط خود آفیسر (اگر اطلاعات مهمی در فرم DS-260 وارد نکردید و زمان مصاحبه ارایه میفرمایید)، همچنین برای ما ایرانی ها کسانی که خدمت سربازی انجام دادند یا کار دولتی داشتند معمولا باید این مرحله رو طی کنن. مدتش میتونه از چند روز (در برخی موارد نقص مدرک) تا چند ماه طول بکشه.
در خصوص اشتباهی که گفتی در فرم DS-260 کردی، من جایی شنیدم که فرم تا 30 روز بعد از ارسال اولیه قابل Unlock شدن برای تصحیح نیست. اگر اینطور باشه شما باید زمان مصاحبه قبل ازقسم خوردن این اشتباه رو برای آفیسر توضیح بدید و با توجه به اینکه ظاهرا اشتباه توی آدرس یکی از مراکز آموزشی شما هست که احتمالا موضوع مهمی نیست که بابتش نیاز به بررسی بیشتر و AP باشه.
اگر اشتباه مهمی توی فرم داشتید مثل اشتباه در اسپل نام ها یا اطلاعات پاسپورت و... به نظر من با مشورت مدیران عمل کنید وگرنه اگر موضوع بالا هست نباید تاثیر مهمی روی کیس شما داشته باشه.
من معتقدم شما شانست در حال حاضر از ماهایی که کیس نامبر بالایی داریم کمتر نیست پس نگران نباش.
سلامم.نه دوست عزیز اشتباه من فقط همون بود.یعنی الان دیگه کلا فرمم باز نمیشه؟مشکلی هم برام پیش نمیاد بخاطر اون درخواست؟مرسی داداش خیلی از دل نگرانی هامو کم کردی

شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت نامه قبولی:1may 2014