2015-05-15 ساعت 22:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-15 ساعت 22:34 توسط arman.keshavarz.)
[quote='Alireza_D' pid='612089' dateline='1431711511']
[quote='Alireza_D' pid='610377' dateline='1431386113']
[quote='arman.keshavarz' pid='610321' dateline='1431377120']
[quote]
با سلام و عرض تبريك به شما دوست عزيز ،
من ماه اكتبر فايل نامبر گرفتم و ١٥ روز پيش تاييديه وزارت كار (laber certificate)را گرفتم ، شما براي اداره مهاجرت از چ
با عرض سلام به شما دوست عزيز
يك سوال از شما داشتم ؟ وكيل من ٢٢ روز پيش با من تماس تلفني گرفتن و بخاطر تاييده وزارت كار ( laber certificate) تبريك گفتن ، و قرار شد تا ١٥ روز آينده باهام تماس ميگيرن و بايداصل فرم را امضا كنم و براي مراحل اداره مهاجرت برايشان بفرستم ،الان حدود ٢٢ روز از ان مي گذرد و از فرم خبري نشده ، آيا شما هم اين كار را انجام دادين و اصل فرم را امضا نمودين و فرستادين ؟ اگر اين كار را انجام دادين چند روز طول كشيد تا فرم بدستتان برسد ؟
با تشكر از شما
[/quote]
تبریک میگم به شما. برای بنده حدود ۱ ماه طول کشید
[quote='Alireza_D' pid='610377' dateline='1431386113']
[quote='arman.keshavarz' pid='610321' dateline='1431377120']
[quote]
با سلام و عرض تبريك به شما دوست عزيز ،
من ماه اكتبر فايل نامبر گرفتم و ١٥ روز پيش تاييديه وزارت كار (laber certificate)را گرفتم ، شما براي اداره مهاجرت از چ
با عرض سلام به شما دوست عزيز
يك سوال از شما داشتم ؟ وكيل من ٢٢ روز پيش با من تماس تلفني گرفتن و بخاطر تاييده وزارت كار ( laber certificate) تبريك گفتن ، و قرار شد تا ١٥ روز آينده باهام تماس ميگيرن و بايداصل فرم را امضا كنم و براي مراحل اداره مهاجرت برايشان بفرستم ،الان حدود ٢٢ روز از ان مي گذرد و از فرم خبري نشده ، آيا شما هم اين كار را انجام دادين و اصل فرم را امضا نمودين و فرستادين ؟ اگر اين كار را انجام دادين چند روز طول كشيد تا فرم بدستتان برسد ؟
با تشكر از شما
[/quote]
تبریک میگم به شما. برای بنده حدود ۱ ماه طول کشید