2015-05-16 ساعت 23:15
سلام به همه دوستان فكر كنم من جزع اولين كساني بودم كه به اين فروم سر ميزدم روزهاي اول فقط دو سه نفر بيشتر عضو نبودن اما حالا ميبينم دوستان زيادي اينجان اين خيلي خوبه يه نكته رو نبايد فراموش كنيم كه تمام كسايكه از اين طريق اقدام كردن بعد از كلي تحقيق در مورد روشهاي مختلف و بررسي فرايند مهاجرت اين روش رو انتخاب كردن حداقل براي من كه اينجوري بوده قطعا در تمام روشهاي مهاجرتي هيچ كس به شما تضمين صددرصد نميده و درصد متفاوتي از ريسك رو بايد قبول كنيم در روش جذب نيرو يك معامله دو سر سود براي شركت پذيرنده وشركت كننده ميباشد .امروزه بيكاري و پيدا كردن شغل در تمام دنيا براي كشورها معضلي بزرگ ميباشد اما همه اون كشورها دنبال جذب نيروي كار خارجي هستند بعنوان مثال در ايران مگه ما مشكل كاري نداريم ايا حاضريم بجاي يه افغاني كارگري كنيم؟يا حاضريم براي شغلي كه از طريق اون برا امريكا اقدام كرديم تو ايران همون كار رو انجام بديم مسلما خيلي ها ميگن نه خوب تو امريكا هم مثل هر كشور ديگه همينطوره خوب طبيعي است كه طرفين براي بهره وري بيشتر سعي در استفاده حداكثري از اين فرايند رو داشته باشن مثلا شركت پزيرنده سعي در كاهش هزينه هاي اين پروسه رو دارن ازجمله ممكنه بخشي از هزينه هايي كه خود بايد بپردازد رو به طرف مقابل تحميل ميكند.حال اين سوْال مطرح است ايا با دونستن اين واقعيت باز تمايل به انجام اين پروسه به اين شكل وجود دارد ياخير مسلمابستگي به جاذبه هاي ورود به اون كشور يا أهداف مهاجرت به اون كشور براي اقدام كننده دارد.بنابر اين من به نوبه خودم برام مهم نيست كه از اين شصت هزار تا چند تاش به كي ميرسه بلكه برام مهمه كه١شرايط بهتري پيدا نكردم ٢اين روش موفقيت اميز باشه٠دوست هم ندارم كسي بياد تو اين گروه و هي مته به خشخاش بزاره و دايه مهربانتر از مادر بشه اگه راه حلي بهتر داريد بِسْم اله اگر نه لطفا بحث رو به انحراف نكشيد لطفا اجازه دهيد فراد واقعي و مسمم به انجام اين روش تبادل نظر كنند
EB3
interwove:september20/2016
AP
interwove:september20/2016
AP