کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-05-16 ساعت 19:43)farrokh33 نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 10:26)Mahboy نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 01:27)farrokh33 نوشته:  سلام آقا رضا البته ببخشید مدیریت محترم (شوخی کردم به دل نگیرWink)درست گفتی اول می خانم یکی از دوستان ما میخواست بره آمریکا .برا خداحافظی که رفتیم پیشش گفت چند کیلو برنج دارم با خودم میبرم .جریان ساقه طلایی رو براش گفتم .ولی اصرار داشت ومیگفت چون پسرم ایران که بوده ازاین برنج خیلی خوشش میومده من حتما باید براش ببرم واونجا براش بپزم .چند روزبعد تلفنی باهاشون صحبت کردیم واحوال برنج ها رو ازشون گرفتیم گفتن تو فرودگاه برنج هارو ریختن تو سطل .....نمیدونم چرا ما ایرانی ها حتما باید خودمون همه چی رو تجربه کنیم وبه تجربیات دیگران اهمیت نمی دیم .سفر بسیارخوب و خاطره انگیزی رو برا دوستان آرزو میکنم.شاد باشید
حالا ما تصمیمی برای بردن برنج نداریم . ولی واقعا برنج ممنوعه؟!!! هیچ جایی ندیده بودم که برنج جزء لیست ممنوعه است.
سلام دوست عزیز مواد خوراکی جزو کالاهای ممنوعه است مخصوصا دانه ها .در این سالها ایرانی های هموطن آنقدر پسته با خودشون بردن آمریکا که ماموران فرودگاه دیگه نسبت به اون بی توجه شدن البته پسته های دربسته رو گیرمیدن .انواع تخمه هارو اصلا نمیذارن وارد خاک آمریکا بشه .جالبه که مغز این تخمه ها تو فروشگاهاشون به فراوانی یافت میشه مخصوصا تو فروشگاه اسپرات فروشگاهی که معمولا میوه وسبزیجات رو از اونجا میخرن .من هوس کرده بودم موقع دیدن مسابقات فوتبال مثل ایران تخمه بشکنم وتلویزیون تماشا کنم Tongueرفتم اسپرات واز هرکدوم از اونا حدود نیم پوند خریدم (هرپوند ۴۵۰گرم)شب موقع دیدن مسابقه مثل ایران چای وتخمه ها رو گذاشتم جلوم .البته مغز تخمه به نیت خود تخمه .دستم تو پاکت وچشمم به تلویزیون Big Grinبعد ازدیدن مسابقه رفتم خوابیدم ....Winkچشمتون روز بد نبینه اون شب تا صبح یک پام تورختخواب ویک پام تو....Sadلعنت به این آمریکایی ها فرستادم که چقدر عقب افتاده اندCoolآخه دیدن فوتبال بدون شکستن تخمه با پوست یعنی چی؟Coolدیدن فوتبال فقط موقعی مزه میده که اولا تو ورزشگاه باشی دوما حتما تخمه آفتابگردون بخری اونهم یک کیلو .ثانیا وقتی تخمه میشکونی حتما پوستشو پرت کنی تو یقه جلوییتBig Grinواما اگه توخونه هستی .باید پوستشو پرت کنی رو قالی. و آخر سر قرولوند خانم وبعد مجبور بشی خودت جارو برقی بکشی وتا چند روز این جمله رو از علیا مخدره بشنوی که ببین خوب جارو نکردی واینجا پر از پوست تخمه است .دوستان عزیز عازم سفر تا میتونید تخمه بشکنید مخصوصا موقع دیدن فوتبال که دیگه گیرتون نمیاد وممکنه باعث یک عقده بزرگ بشه تو دیار غربت. از اینکه باهاتون شوخی کردم عذر میخوام .امیدوارم مدیر محترم هر چه زودتر این پست رو پاک کنه همیشه شاد وخندون باشید
شما از فروشگاههای عربها و ایرانیها میتونین تخمه بخرین تخمه آفتابگردون، تخمه کدو و...
من شنیدم علت اینکه شما هر دانه قابل رشدی رو بخواین بیارین تو فرودگاه آمریکا گیر میدن و در نهایت دور میریزن اینه که اینجا خیلی از محصولات کشاورزی اصلاح نژاد شدن که زمانبر و پرهزینه س و بخاطر همین جلوی ورودشو از خارج از آمریکا میگیرنCool البته اگه علتش این باشه احتمالا مامور گمرک هم نمیدونه و فقط بطور کلی میدونه که نباید اجازه وارد کردن دانه ها ( آجیل، غلات و حبوبات ) رو بده وگرنه با آجیل یا تخمه شور شده نباید مشکل داشته باشن.Wink
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: Mahboy ، pmoudi ، samane1363 ، farrokh33 ، jupiterx ، Alex 2014 ، SAMBAR

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط aaraam - 2015-05-17 ساعت 01:24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان