کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
(2010-07-06 ساعت 21:56)User نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 11:40)farshad_sh نوشته:  سلام به همه . من تو لاتاری 2011 برنده شدم اما 2 تا مشکل خیلی بزرگ دارم. اگه امکان داره راهنماییم کنین.

اول اینکه تاریخ دقیق تولد من 11/1/1356 هست که توی توضیحات شناسنامه اومده اما پدر من شناسناممو 6 ماه بزرگتر گرفته و توی صفحه اول شناسنامه تاریخ 30/6/1355 خورده. حالا من طبق عادت ثبت نام اولیه رو (که توی سایت بصورت آن لاین پر کردیم) زدم 30 مارس 1976 که میشه 11 فروردین 1355 یعنی سال با صفحه اول شناسنامه جور در میاد اما ماه و روز خیر!

البته هنوز نامه ای که kcc برای من میفرسته به دستم نرسیده و من هم هیچ فرم دستی رو پر نکردم و نفرستادم واسه اونا. آیا این منو دچار مشکل میکنه؟
لطفا بهم بگین چون خیلی خیلی نگرانم.

مورد دوم اینکه توی ثبت نام اولیه اسم و مشخصات خانونمم رو هم ثبت کردم اما الان خانومم منصرف شده و میگه من نمیام!
آیا خود من میتونم تنها برم برای مصاحبه یا باید حتما افرادی که توی ثبت نام اینترنتی اولیه بودن، اونجا باشن؟
مرسی از لطف همگی

سلام دوست عزیز
عجب داستانیه! تاریخ تولدی که توی پاسپورت ثبت شده ملاک هستش.
اگر 11 مارس تاریخ پاسپورتی شماست که کلا قضیه را نادیده بگیرید Smile

اگر 11 مارس تاریخ پاسپورتی شما نیست (و یا اگر تا جالا پاسپورت نگرفته اید) موضوع را طی یک نامه همراه با فرم ها ارسال کنید. می توانید همراه با نامه یک ترجمه رسمی از شناسنامه هم (همراه با ترجمه صفحه آخر) ارسال کنید.

در مورد مشکل دوم فکر می کنم اگر ایشون نیان خوب مسلما بهشون ویزا تعلق نمی گیره، اما برای شما مشکلی پیش نمیاد. فقط این موضوع را باید در فرم ها اعلام کنید. در قسمتی که نوشته چه کسانی همراهی می کنند شما را در ورود به آمریکا. چه همراه با شما چه بعدا.

موفق باشید

آره واقعاً اين مشکل منه ديگه که گيج زدم وقتي فرم رو پر ميکردم.
اگه اين موضوع رو توي نامه به KCC بگم ممکنه که سخت گيري نکنن و موضوع رو ناديده بگيرن؟ آيا کسي تا حالا اين مشکل يا شبيه به اينو داشته که قضيه حل شده باشه؟
به هر حال اميدوارم اينطور باشه. در مورد سوال دوم اين خيلي خوبه که خودم بتونم تنها برم اما بعد از رسيدن به آمريکا و اخذ گرين کارت آيا ميتونم براي خانومم اقدام کنم؟
مرسي از اينکه وقت ميذارين و سوالاي مارو جواب ميدين
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: elnaz295

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط farshad_sh - 2010-07-07 ساعت 08:31

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان