2015-05-19 ساعت 13:54
(2015-05-19 ساعت 13:12)Masbafa نوشته:(2015-05-19 ساعت 00:10)Paradox نوشته:(2015-05-18 ساعت 18:22)Masbafa نوشته: سلام
اگه منظور شما، گونه ی unskilled worker در ویزای EB3 هست، نیاز به سوابق کاری نداره و سطح زبان و تحصیلات هم جزء ملاک ها نیست.
وبسایت شرکت های مهاجرتی که از این طریق اقدام می کنن رو یه سر بزنید، شرایط و هزینه های اقدام از طریق این نوع ویزا رو در اختیارتون قرار میده.
سلام
ببخشید مطمئن هستین که نیاز به سوابق کاری نداره گونه ی سوم EB3 ؟
چون در سایت رسمی uscis.gov ، برای نوع سوم این ویزا ، در قسمت Evidence
نوشته شده که نیاز به سابقه ی کار کمتر از دوسال هست :
You must be capable, at the time the petition is filed on your behalf, of performing unskilled labor (requiring less than ۲ years training or experience), that is not of a temporary or seasonal nature, for which qualified workers are not available in the United States.
لینک :
www.uscis.gov/working-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-third-preference-eb-۳
منم چند جا دیدم گفتن نیاز به سابقه ی کار نیست . اما وقتی این سایت رو
که منبع اصلی هست دیدم ، فهمیدم که این موضوع اشتباه هست و اتفاقا
نیاز به سابقه ی کار هست ، منتها الزام نداره ۲ سال باشه .
البته چند شرکت مهاجرتی رو هم دیدم که اون ها هم گفته بودن نیاز هست سابقه
ی کاری .
سلام
من به شركت هايى كه سر زدم، هيچكدوم به سوابق كارى اشاره اى نكردن؛
مدركى مثل ديپلم رو ميدونم كه در ادامه بايستى تحويل بدم اما صحبتى از مداركى دال بر سابقه كارى نشده و همچين چيزى رو از من نخواستن.
درباره ى اين موردى كه اشاره كرديد، دقيقاً نميدونم منظورش از سوابق كمتر از ٢ سال چى هست.
من فکر میکنم بیشتر منظورش اینه که در مقابل Skilled worker که حداقل 2 سال باید سابقه داشته باشی این یکی سابقه زیر 2 سال قابل قبوله (که میتونه شامل سابقه 0 هم باشه دیگه

راستش به ما هم همه گفتند سابقه کار لازم نیست و اصلا ظاهرا یکی از مزایای این روش همینه...
Category: EB3-Unskilled Worker ----- PERM filed with DOL: 02.May.2015
Preferred City: Houston ----- Preferred Job: Cooks, Fast Food
Audit Received: No ----- Audit Received Date: n/a
PERM Approved: 18.Nov.2015 ----- I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING ----- Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING ----- Visa Granted: PENDING
Preferred City: Houston ----- Preferred Job: Cooks, Fast Food
Audit Received: No ----- Audit Received Date: n/a
PERM Approved: 18.Nov.2015 ----- I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING ----- Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING ----- Visa Granted: PENDING