2015-05-22 ساعت 14:06
(2015-05-22 ساعت 03:41)Arshia2000 نوشته:(2015-05-22 ساعت 02:51)farzad.ch نوشته:(2015-05-21 ساعت 20:54)Bashirof123 نوشته:
دوستم در حال حاضر درگیرِ امتحانات دانشگاه میباشد، اما اگه سوالی دارید، من در خدمتم، اطلاعات کامل از پروندشون دارم. تنها شانسی بزرگ دوستم این بود که مصاحبهاش در هفته دوم سپتامبر در سیدنی انجام شد. فرم را جون پر کرده بود و شماره کیسش حدود ۷۰۰۰ به بالا بود. اگر واجد شرایط هستید، هر چه سریعتر فرمها را پر کنید. اولویت با شما است حتا اگر شمارههای بعدی اعلام شود به همین خاطر میگن شمارهها را تا آخر سپتامبر نگاه دارید.
لطف میکنی ؟ میدونی دقیقا کی فرمشو فرستاده بود؟ نامه دومش چند وقت بعدش اومده ؟ و اینکه مکان مصاحبه رو تغییر داد یا همون اول سیدنی رو انتخاب کرده بود؟ چرا سیدنی کلا ؟
دووست عزیز، دوست من هفته اول جون پست کرد، چون پارسال فرمها ان لاین نبود و باید پست میکردند. جولای ایمیل را دریافت کردند، محل مصاحبه را هم بله تغییر دادند چون کشور محل اقامتشون تغییر کرده بود. تاریخ مصاحبه را هم یک بر تغییر دادن و حدودا ۱۰ روز عقب انداختند. در خود سفارت هم بعد از مصاحبه بهشون گفته بودند مدارکتون کامل است، بهتون ایمیل میزنیم پاسپورتها را بیاورید. دو نفر هم بودند.اینم بگم محل مصاحبه اول هم هیچ کدوم از این ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان نبود.من فکر میکنم ازدحام جمعیت در این ۳ سفارت زیاد است و به خاطر همین مساله پروسه طولانیتر میشه. اگه کسی زبان بلد باشه و اجازه داشته باشه کشور دیگه را انتخاب کند به نظر من شانسش بالا میره. چون مثلا در کوالا لامپور حداکثر روزی ۱- ۲ تا کیس لاتاری هست و معمولا هم تو پروسه کلیرنس قرار نمیگیرند. حالا یه به خاطر اینکه مدتی خارج از کشور بودند یا اینکه رسیدگی سریع تر است، دقیق علتش را نمیدونم.
[/quote]
مرسی از توضیحاتت. :-)
امیدوار شدم.