کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-05-24 ساعت 15:22)sarasara1 نوشته:  دوستان که مصاحبه رفتید ، صفحه ی اول پاسورت که جای امضا داره رو باید امضا کنیم ؟ برای سفارت یا ان ام سی این مسئله مهم هست ؟ راستش من هنوز هیچ امضا انگلیسی تمرین نکردم اون امضاهای ایرانمونم که شبیه قورباغست ، اگه باید امضا بشه بگید تا سریع ی چیزی تمرین کنم که آفیسر اگه این قورباغه منوببینه اصلا ریجکت به خدا

والا من همین امضا قورباغه ای ایرانمو اونجا زدم و کپی گرفتم.پاسپورت باید امضا شده باشه ( زمانی که میخواستم ویزای هند و بگیرم سفارت گفا باید جتما پاسپورتت امضا شده باشه حالا سفارت آمریکا رو نمیدونم اما من باتوجه به تجربه سفارت هند پاسپورتمو امضا کردم و بعدش کپی گرفتم .در NMC که اصلا ندیدم چیزی بگن برای سفارتم توجهی نشد فقط کپی و گرفت چیزی هم نگفت.

اما کثل اینکه در هنگام ورود به دیار کفر در فرودگا دوباره امضا میگیرن و اون امضا ملاکه
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: laleht ، sarasara1

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط r.bazargan - 2015-05-24 ساعت 15:32

کاربران در حال بازدید این موضوع: