2015-05-25 ساعت 11:33
(2015-05-25 ساعت 08:30)hvac8008 نوشته: دوستان امکانش هست آدرس مراکزی که برای سفارت قابل قبول هستند رو بذارید ممنونم
دوست من اول همین تاپیک بهداد عزیز توضیحات کامل گذاشتن
ولی به طور خلاصه از همین منبع آقا بهداد اعلام میکنم به قرار زیره :
مدیکال در دوبی
میتوانید با ایمیل یا تماس تلفنی نوبت بگیرید البته الزامی نیست ولی برای اطمینان از حضور دکتر در روز مورد نظر شما مفید است.در ضمن بهتراست روز مورد نظرتان را دقیقا اعلام کنید تا زودتر پاسخ درخواست شمارابدهند. شنبه ها هم باز است. انجام مدیکال حدود دوساعت زمان میخواهد و معمولا فردای آن روز جوابش حاضر است. وقتی با دکتر مکاتبه میکنید وقت مصاحبه تون و تعداد نفرات و این که بچه دارید یا نه و سن شون رو هم مشخص کنید، خودشون بهتون وقت مناسب رو اعلام میکنند.جمعه ها فقط برای گرفتن جواب مدیکال میتوانید مراجعه کنید
Dr. Shukla
Dr. SANDHYA .R.SHENOY
Medical Director, NMC Hospital, Deira, Dubai,
Tel: 009714 2689800, 2683131,Fax: 0097142682353
برای گرفتن وقت از nmc دوبی، میتونین به این آدرس میل بزنین:
appointmentdeiradxb@nmc.ae
۲- البته The Polyclinic هم هست در دیره خیابان پورت سعید روبروی دیره سیتی سنتر که ظاهراً به خاطر قیمت بالاتر جدیداً کسی بهش سر نزده ولی اگر خواستید این آدرس سایتش:
http://nayalclinic.hpage.co.in/welcome_55113891.html
=====================================
دکتر شوکلا در بیمارستان New Medical Center یا همون NMC هستش که با مترو (خط سبز مترو) و پیاده شدن در ایستگاه ابوهیل به راحتی میتونید پیداش کنید. دكتر شوكلا فارسی صحبت كردن را از ما بهتر مي داند .
این هم به نقل از خود سایت سفارت
In order to complete the Immigrant Visa application process, all applicants must receive a medical examination from one of the US Embassy-approved panel physicians.
US Embassy-approved panel physicians
New Medical Center
P. O. Box 6222
ABU DHABI TEL. NO: 02-6332255
OR
Oasis Hospital
P. O. Box 1016
AL AIN TEL. NO: 03-7221251
OR
Mideast Polyclinic
P. O. Box 55742
DUBAI TEL. NO: 04-2216888
OR
New Medical Center
P. O. Box 7832
DUBAI TEL. NO: 04-2683131
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن