2015-05-25 ساعت 14:12
(2015-05-25 ساعت 13:59)m.ghoreishi نوشته:(2015-05-25 ساعت 13:46)m0haj3r نوشته: با سلام....
جناب قريشى يا ساير دوستانى كه اطلاعى دارند ممنون ميشم پاسخ بدن....
من حدود ٣ سال پيش درخواست ويزاى توريستى كرده بودم كه متاسفانه موافقت نشد، گويا مدارك من دال بر اثبات برگشتم كافى و قانع كننده نبوده براشون....
مى خواستم بدونم كه الان كه از طريق لاتارى به مصاحبه ميريم، آيا عدم قبولى آن زمان، تاثير منفى براى اين مصاحبه خواهد داشت يا اصلا مهم نيست؟!! ضمن اينكه همسر بنده برنده لاتارى است و من همراه....
آيا ممكن است به همسرم ويزا بدهند و به من نه؟ يا ....
با تشكر
سلام دوست عزیز
اقدام برای ویزای توریستی کاملآ قانونی میباشد. هیچ ارتباطی به قبولی شما در لاتاری ندارد و دو مقوله جدا هستند. چه بسا افیسر متوجه اشتیاق شما برای زندگی در آمریکا شود. در کل نه امتیاز منفی و نه مثبت محسوب نمیشود.
شاید اگر دوستانی که لاتاری شرکت میکنند ولی قبول نمیشوند بعدها برای ویزای توریستی به مشکل بخورن ولی در مورد شما این چنین نیست
بسيااار ممنونم از پاسختون ، تا حد زيادى خيالم رو راحت كرديد....
در مورد فرم Ds-260 كه آقاى رضا هم لطف كردن عنوان كردند، سوال زير رو بايد yes بزنم؟
Have you ever been refused a U.S visa, been refused admission to the U.S., or withdrawn your application for admission at the port of entry?
ميشه بفرماييد براى توضيح اين قسمت دقيقا چى بنويسم؟
من تاريخ مصاحبه و مكان مصاحبه رو نوشتم و نوع ويزاى درخواستى ... آيا دليل رد شدن را طبق برگه و بندى كه در آن تيك خورده بود و تحويلم دادند رو هم بايد بنويسم؟!
ممنون از وقتتون