کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-05-25 ساعت 14:45)Memolk نوشته:  خوب مثل اینکه چون نامه ی دوم خیلی از دوستان به مشکل برخورده هنوز یه عده نمی دونن که کدوم سفارت هستن و تاریخش چه موقع است...تا اون موقع من اینجا تنهام هی میام سر می زنم و می بینم خبری نیست و میرم...
من بلیط را از الی گشت آنلاین خریدم ۸ روز قبل از مصاحبه...فقط به خاطر آزمایش سل پسرم.البته می دونم خیلی زمان هست ولی خوب مرحله به مرحله و با آرامش می رم جلو...اینجوری اعصابم آرومتره.و اینکه .50 و خورده ای هزار تومن هم تخفیف خرید آنلاین شد .
می مونه هتل که اون هم آنلاین می گیرم. ویزا که حضوری می رم و درخواست می دم که الان خیلی زوده.ارز دولتی که بعد از ویزاست.نامه ی بانکی که اون هم توی همون زمان هاست.دیگه چی؟؟؟ فعلا نمی دونم Smile

این روزا ویزای امارات بچه ها داره خیلی دیر صادر میشه یکی دو نفر به مصاحبه نرسیدن و یا واسه دریافت ویزا اینقدر نیومد که کار به پیکاپ رسید.به نظرم اول جون (هفته دیگه) واسه ویزا اقدام کن یعنی من اگه بودم حتما اینکارو میکردم حالا ممکنه شانس شما یک روزه بیاد ولی به استرس نیومدنش نمی ارزه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: Memolk ، hvac8008

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط laleht - 2015-05-25 ساعت 15:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان