2015-05-26 ساعت 18:51
(2015-05-26 ساعت 15:54)MohT نوشته: سلام دوستان
من و خانواده پنجشنبه 25 ژوئن وقت سفارت ابوظبی (F4 family) داریم. میخواهیم به NMC دبی دیره مراجعه کنیم. من 50 ، خانم 47 ، پسر 19 و دختر 14 ساله هستیم. با توجه به سن و آزمایشهای لازم، آخرین زمانی که میتوانیم به بیمارستان مراجعه کنیم چه روزیه؟ دوشنبه صبح/دوشنبه بعد از ظهر/سه شنبه صبح/سه شنبه بعد از ظهر تا جواب آزمایش روز چهارشنبه بعد از ظهر آماده باشد؟
اگر دوستی اقدامات لازم در تهران با ذکر نام را راهنمایی کند بسیار متشکر خواهم بود (مانند واکسنهای لازم یا آزمایشها و ..)
با تشکر از راهنمایی ها
سلام دوست عزیز
من برای مادرم حدود 6 سال پیش مراجعه کردیم به کلینیک دوبی که در همان منظقه دیره دوبی بود بهتر است حداقل 2 روز قبل برای اطمینان اونجا باشید معمولا اگر صبح اول وقت مراجعه کنید جواب را عصر به شما می دهند ولی شاید به علت شلوغی جواب کمی دیرتر آماده شود البته می توانید جهت اطمینان با کلینیک تماس گرفته سوال کنید ازشون که چه مدت طول میکشه جواب ها را بدهند ، در مورد واکسن ها برای هر سنی این واکسن ها متفاوت است البته واکسن هپاتیت برای همه اجباری است که بهتر آن را در انیستو پاستور ایران بزنید و کارت مهر شده اونجا با خود ببرید و در زمان پذیریش بهشون ارائه دهید تا هزینه اضافی از شما بابت واکسن دریافت نکنند چون هزینه واکسن ها در اونجا معمولا بالا است البته فقط واکسن هایی که در اتیستو پاستور زده باشید را قبول دارند و اگر در جایی دیگر واکسن بزنید از شما قبول نمی کنند در مورد دیگر آزمایش ها اآنها را باید همون جا انجام دهید معمولا مدیکال چک شامل یک عکس از قفسه سینه ، آزمایش خون ، انجام واکسناسیون در صورت لزوم و معایته توسط دکتر داخلی می باشد که تمام آنها در یک پاکت بسته شده تحویل شما داده می شود و شما باید آنرا به سفارت تحویل دهید همچنین معمولا عکس قفسه سینه در سفارت به شما عودت داده می شود. البته جهت حصول اطمینان حتمتا ازکیلینیک زمان لازم را سوال نماید تا دچار مشکلات و تاخیر نشوید.
باسپاس
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September