2015-05-26 ساعت 19:59
(2015-05-26 ساعت 18:39)bsbali نوشته:سلام و تشکر از دوست خوبم bsbali(2015-05-24 ساعت 08:43)asrainman نوشته: با سلام خدمت دوستان خوبم.يه سوال از حضورتون داشتم.
در سال 2005 براي همسر من(در زمان مجردي) از طريق مادرشون كه اون زمان گرين كارد داشتن تقاضاي گرين كارد شده بود(F2B). سال 2010 كه ما ازدواج كرديم يه نامه اومد كه مراحل قانوني رو طي كنيد كه چون ما ازدواج كرده بوديم مادر خانمم بهشون اعلام كردند كه وضعيت دخترم تغيير كرده و نميتونيم ديگه طبق اين درخواست عمل كنيم. و چند ماه بعد هم مادر خانم من سيتيزن شدن.
الان بعد از ۵ سال باز يه نامه واسمون اومده كه پرونده شما به آنكارا رفته و مدارك ازدواج، شناسنامه همسر، و اگر فردي كه براي شما تقاضا كرده سيتيزن شده مدارك سيتيزن شيپ ايشون رو براي ما بفرستيد، كه فرستاديم و الان يه نامه اومده كه مدارك شما در حال بررسي هست, و كيس نامبر هم هست: ******ANK2013 و PRIORITY DATE: MAY2005
همونطور كه دوستان ميدونن f2b براي پسر و دختر ازدواج نكرده افراد گرين كاردي هست و بايد درخواست باطل ميشد، فكر ميكنيد اين چه مفهومي داره؟
آيا بصورت اتوماتيك بعد از سيتيزن شدن مادر خانمم change statues شده و به f3 تغيير كرده؟
ضمنا در سال 2006 هم يه تقاضا (F4) از طريق خواهر خانمم واسه خانمم شده بود كه اون همچنان در جريانه.
سلام دوست عزیز
اگر برای شما نامه اپرو آمده که در واقع در آن کیس نامبر و تاریخ الویت شما ذکر شده است مشکلی نیست کیس شما قبول شده است و باید منتظر باشید تا تاریخ الویت شما کارنت شود. ولی قاعدتا باید تاریخ الویت یا همان Priority date تغییر کرده باشد چون معمولا در این موارد کیس مجدد باید به جریان انداخته خواهد شد. من فکر می کنم این تاریخ الویت برای کیس قبلی همسر شما است و مجدد از تاریخی که درخواست تغییر داده اید تاریخ الویت جدیدی برای شما منظور خواهد شد پس به احتمال فراوان باید یک نامه دیگر هم بعد از مدارک شما برای شما ارسال گردد. دوستان دیگر اگر من اشتباه میکنم در توضیحات لطفا راهنمایی کنند.
باسپاس
والا نمیدونم چی بگم، تو آخرین نامه که در تاریخ 15may از طرف nvc واسم اومد:
NVC CASE NUMBER: ANK2013****80
VISA CATEGORY: F2B
PRORITY DATE: MAY 2005
اگه دقت کنید هنوز نوشته F2B ولی جالبه که تو نامه قبلی از ما مدارک ازدواج و مدارک شناسایی همسر رو خواستن و مدارک سیتیزن شدن فرد تقاضا دهنده.
.
خواهش میکنم دوستان اگه موردی به این صورت داشتن راهنمایی کنند.