2015-05-26 ساعت 22:20
(2015-05-26 ساعت 21:45)zhila1393 نوشته:ژیلا خانم(2015-05-26 ساعت 16:40)aria802 نوشته:من در ماه اپریل مدیکال داشتم از سه مرکز تلفنی پرسیدم در ابو ظبی 800 درهم در نیومدیکال سنتر دوبی 525 و اون یکی مرکز دبی که دکتر ایرانی داره 1000 درهم گفتن هزینه داره. البته ما ازمایش سل را نداشتیم و در نیو مدیکال ازمایشات رو دادیم که 48 ساعته جواب میده ولی اون مرکزی که 1000 میگیره 24 ساعته جواب میده(2015-05-25 ساعت 23:29)areb1356 نوشته:دوست عزیز من به ابوظبی چند بار زنگ زدم گفتش ۴ روز برای بچه کافیه و گفت هم قیمت دبی هستیم شاید کمی کمتر(2015-05-25 ساعت 17:29)Memolk نوشته: چشم ممنون از راهنماییتون.
دوست عزیز
ضمن آرزوی ویزای یکضرب براتون، شما برای مدیکال ابوظبی تصمیم دارین تشریف ببرین یا دوبی؟
برای این موضوع تست سل که جدیدن برای خودش داستان شده می خواستم اگه ابوظبی تشریف می برین اطلاعات دقیق بزارین.
ممنون
(2015-05-25 ساعت 16:18)varchandi نوشته:(2015-05-25 ساعت 16:09)mehdi1989 نوشته: سلام دوستان من یک سوال دارم از زمان صدور ویزای امارات چقدر فرصت داریم تا به دوبی بریم منظورم اعتبارش هست. یه چیز دیگه من پاسپورتم را آژانس بهم نداد و گفت باید پیش خودمون بمونه تا زمان صدور ویزا. از لحاظ قانونی درسته کارشون؟
دوست من
ویزای دوبی دو ماهه است
در نهایت اینکه نگه داشتن پاسپورت قانونیه یا نه نمی دونم اما الی گشت با اسکن پاسپورت برای ما ویزا گرفت و اصلاَ هم نیازی به اصل پاسپورت نبود
ما هم کپی پاسپورت را به شرکت هواپیمایی دادیم و ۲ ماه هم اعتبار داره
کاربر بازرگان عزیز در همین تاپیک اعلام کردن در ماه اپریل ۱۹ ام در nmc ابوظبی 535 درهم برای مدیکال دادن بدون واکسن اضافی
احتمالا شما جای دیگه زنگ زدید
خود من هم زنگ زدم تازه گفت قیمت ما از دبی کمتره
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا