2015-05-26 ساعت 22:28
(2015-05-26 ساعت 22:17)shmo نوشته:دوست عزیز چون شما تازه سه ماهه که نامه صرف نظر از اینترویو رو دریافت کردید به نظر من که اصلا تاثیری در روند پرونده اتون نخواهد گذاشت چون هنوز کیس شما در مبدا است و هنوز که به سرویس سنتر محل زندگی شما تقسیم نشده... این نظر شخصی من است(2015-05-26 ساعت 09:26)نيما ٩٢ نوشته:سلام نیما جان ممنون از راهنمایی و اطلاعاتت و کمکت حتما اگر لازم شد مزاحمت میشم(2015-05-24 ساعت 20:29)shmo نوشته:(2015-05-23 ساعت 20:04)shmo نوشته:نیما جان همان طور که میدونی من شش ماه پیش مدارک ارسال کردم و سه ماه پیش نامه آمد که احتیاج به مصاحبه نیست و منتظر هستم(2015-05-22 ساعت 19:14)shmo نوشته: سلام دوستانسلام نیما جان
من بخاطر شرایط کاری همسرم مجبورم تا ماه دیگه برم ایالت دیگه میخواستم بدونم کسی میدونه این تغییر آدرس که به اداره مهاجرت ارسال میکنم در زمان و مراحل و روند پرونده اثر منفی یا مثبت میگذارد یا نه ممنون اگر کسی اطلاعی دارد پاسخ دهد .
تو اطلاعاتی در این زمینه نداری؟
شيمو جان
دقيقا نميدونم تغيير آدرس چه اثري ميتونه بر روند كارت داشته باشه...
اولا اكه كسي رو توي همين استيتي كه هستي داري ميتوني آدرس رو به آدرس اون عوض كني كه نامه هات اونجا برن و بعد از اونم گرين كارت (چون در اين صورت قطعا ديگه مركز رسيدگي به كارت عوض نميشه..
دوما (اين استدلال خود منه البته) : من فكر نميكنم آنچنان بر روند كارت تاثير بذاره تغيير آدرس؛ چراكه درحال حاضر تمام كارهاي تو انجام شده و طبق آمار هايي كه از دوستان بالا داره مياد حداكثر تا ٥ ما ديگه گرين كارتت صادر ميشه و به دستت ميرسه و گمان نميكنم اگه آدرست رو توي اين مرحله عوض كني، مركز رسيدگي به گرين كارتت عوض بشه!
به هرصورت من فلوريدا هستم اگه كاري از دستم بر مياد درخدمتم؛ آدرس من رو هم ميتوني بدي چون من مكانم ثابته و عوض نميشه....موفق باشي
در خدمتم