2015-05-27 ساعت 16:14
(2015-05-27 ساعت 13:43)varchandi نوشته:ببخشی همگی اشتباه لپی بود ، البته امضا رو هم درست کردم(2015-05-27 ساعت 13:36)laleht نوشته:(2015-05-27 ساعت 13:33)gholamrezaei نوشته:(2015-05-26 ساعت 23:16)Memolk نوشته: خوب به سلامتی دوستای خوبم...از مراحل کاراتون بگید که بدونیم چه کار کنیم...جناب غلامرضایی شما تاریخ مصاحبتون کی هستش؟سلام ، ما هفته اول جون هستیم . البته بخاطر آزمایش سل پسرم باید زودتر بریم . هنوز نه ویزا و نه بلیط و هتل اقدامی نکردم . اگه میتونید کمک کنید البته من کرج هستم
لادن جان ما دو روز زودتر از شما وقت مصاحبه داریم
من بلیط را گرفتم .امروز هم با توجه به گفته ی دوستان اومدم هتل را هم بگیرم که اون دوتا هتلی که انتخاب کردم و با توجه به سلیقه ی من و همسرم بود و آف خوبی هم داشت قیمتشون یک مقدار کشید بالا متاسفانه...حالا دوباره سرچ می کنم ببینم که کدوم هتل را انتخاب می کنم و برای هفته ی اول یا دوم جون هم ویزا را اقدام می کنیم.
دوست عزیز جون یا جولای ؟؟؟؟؟؟
هفته اول جون و هنوز هیچ اقدامی نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترو خدا منو سکته ندین بگین که منظورتون جولای هست ..................
دوست من
هفته اول جون
خب بجنب دوست من
درخواست ویزای فوری بده
هتل و بلیط هم از الی گشت پیگیر باش
منم امیدوارم همونطور که لاله جان گفت منظورتون هفته اول جولای باشه

❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.