2015-05-28 ساعت 01:04
(2015-05-18 ساعت 19:47)joybar نوشته:سلام.خانم دکتر juybar شما AP خوردید؟دلیلیش کار دولتیتون بود؟سوال اینکه در امریکا میخاید چه کاری رو انجام بدید چی جواب دادید؟(2015-05-18 ساعت 14:36)سونیا 57 نوشته:سلام خانم دکتر من هم خودم پزشکم ، منتظر مصاحبه هستم . تبریک :شماره تون خیلی پایینه و عالی ، به احتمال زیاد تو ماه نوامبر یا دسامبر (اذر) میرن مصاحبه و شاید یکضرب همون روز بگیرین و شاید هم مثل خیلی های دیگه کلیرنس بخورید که از بیست روز تا شش ماه هم ممکنه طول بکشه ولی نگران نباشید حتی اگر شش ماه هم بشه تازه سال دیگه همین موقعه ویزا تون میاد .و اینکه بندرت کسی با کلیرنس ریجکت بشه کلیرنس فقط موضوعش زمان است .بنظر من با این شماره خودتون را اماده رفتن کنید. در ضمن خانم دکتر حتما میدونید که هیج نوع کاری مرتبط با پزشکان تو آمریکا نیست ؟! و پاس کردن یو اس ام ای هم خیلی سخت وزمانبر است. تازه اگر بیشتر از ده سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه که دیگه هیچی ! خلاصه باید فکر یک شغل دیگه باشید .. موفق باشید(2015-05-18 ساعت 14:21)joybar نوشته:ممنون از جوابتون. کیس من ۱۷xx هست. کی به مصاحبه دعوت میشم؟ کلیر شدنم چقدر طول میکشه؟(2015-05-18 ساعت 14:14)سونیا 57 نوشته: سلام دوستاندوست محترم برای چه ننویسی ؟ مگر درحال حاضر انجا کار نمیکنی ؟ توصیه میشود صادقانه جواب بدید. تازه کلیرنس انقدرها هم ربط به اداره و سازمان نداره
یه سوال ازتون دارم. من پزشک هستم. چند سال پیش مطب داشتم ولی الان در تامین اجتماعی کار می کنم. اگر ننویسم در تامین اجتماعی کار میکنم مشکلی برام پیش نمیاد؟و ایا با مطرح نکردن ابن موضوع احتمال کلیرنس شدن پایین می اید؟ خیلی دچار سردرگمی شدم. لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر از توجه و لطف شما.
اگر کیس نامبرتون زیر پنج هزار باشه حداقل پنج ماه برای کلیرنس وقت دارید و بالاخره ویزا را میگیرید
واقعا وقتی به سختی های امتحان usml و اینکه همینجا چقدر از نظر ادامه دادن و کار کردن برای پزشکا فکر میکنی واسه رفتن دو دل میشی!
لطفا در باره ی مصاحبه ی خودتون و شرایط کیستون توضیح بدید ممنون