2015-05-31 ساعت 10:33
(2015-05-30 ساعت 14:48)ferix نوشته:(2015-05-30 ساعت 11:20)sanazdst نوشته:(2015-05-30 ساعت 08:28)ferix نوشته:(2015-05-28 ساعت 17:24)sanazdst نوشته: من توی این مدت شرکت واسطه کاریابی رو که همه ی این وکلای ایرونی باهاش کار می کنن رو پیدا کردم، حتی عکسای جلسه های این شرکت واسطه که کانادایی آمریکایی هست رو با همین وکلای ایرانی کانادا پیدا کردم، اسم موسس این شرکت واسطه و وکلایی که توش کار می کنن رو هم در وب سایت وکلای رسمی آمریکا چک کردم و وجود داشتن، حالا نکته ی جالب اینه که وب سایت این شرکت واسطه کاریابی زبان فارسی هم داره! من بهش ایمیل زدم که شما یه سری پیشنهاد کاری در سایتتون نوشتید برای eb3 و ... و من می خوام اقدام کنم ، فوری جواب داد که باشه حتما ملیتت چیه ، چند سالته و اینا ، تا زدم ایرانی گفت اوه ساری ما واسه همه ملیت ها اقدام می کنیم جز ایرانی، شما از طریق ایجنت های ایرانی اقدام کنید! من نفهمیدم پس چرا این شرکت توی وب سایتش به فارسی هم اطلاعاتشون رو نوشته...
سلام...
من فکرمیکنم که این شرکته چون به هر حال الان یک بازار خوب برای خودش تو این کار توی ایران متصور شده ، قسمت فارسی هم برای سایتش گذاشته... ولی عملا به دلایل تحریم چون مجاز نیستن با هیچ ایرانی تبادلات مالی داشته باشن (البته اینو منم فقط شنیدم و خوندم ، من نه اونجا بودم و نه تخصصی دارم و نه رفرنسی واسه این حرف) پس نمیتونن قرارداد ببندن... به همین خاطر پای شرکتهای ایرانی و وکلای ایرانی به این قضیه باز شده....(که فکر میکنم خود این قضیه باعث شده که مقدار زیادی به هزینه این سرویس اضافه بشه و زیاد به نظر بیاد...)
آره اینم میشه، وکلای ایرونی توی قراردادشون اون ۶۰ هزار تا رو می نویسن حق الزحمه وکیل و حرفی از این شرکت واسطه نمیارن که خوب شاید واسه اینه که خودشون هم می دونن این کار دور زدن قانونه
سلام ... خدمت کاربر sanazdst
اتفاقا تو قرارداد من دقیقا ذکر شده... قرارداد من یه قرارداد سه جانبه است ، بین من و شرکت ایرانی و اون شرکت اصلیه که کانادایی-آمریکاییه... یعنی دقیقا سه نفر امضا کردن... ولی نوشته شده که تمام تبادلات مالی توسط شرکت ایرانی انجام میشه...
راستش من که پرسیدم همشون قوانین رو بهتر از ما بلدن .... کسی به کارفرما پولی نمیده اگه پولی به کسی هم داده بشه به موسسه کاریاب هستش... موسسه کاریابی یه توافقی با کارفرما داره و بهش تعهد میده که این نیروهایی که داره جذب میکنه یکسال براش کار میکن... این تعهد یکساله خیلی برای کارفرما مهمه ... چون همه این کارها با حداقل حقوق پایه آمریکا یعنی ۷.25 دلار برای هر ساعته لذا اگه آمریکایی هم پیدا بشه که بخواد این کار ها رو انجام بده (هر چند که وقتی تو سایتهای این کارفرماها میری میبینی که تعداد شغلهای بازشون خیلی زیاده و این نشون میده که واقعا خود آمریکایی خیلی تمایلی به این کارها ویا این حقوقها ندارن...) هیچ وقت یکسال نمیمونه تو این کارها ... لذا اگه سوال پیش میاد که کارفرما به چه انگیزه ای این کارها مجانی انجام میده میشه اینطور جواب داد که هم تامین نیرو میکنه و هم تعهد یکسال کارکرد ازشون داره....
خلاصه اونطوری که من فهمیدم این 50-60 هزاردلار بین وکیل ایرانی و وکیل شرکت واسط و وکیل یا شرکت کاریاب تقسیم میشه....( به هر حال هر کدمشون هم یه شرکت هستن مطمئنا کلی سربارهای شرکتی به هزینه های یک وکیل که شخصا کار میکنه، اضافه میشه ... )
راستش من اصلا قصد اینکه بگم این پول مناسبه ندارم ، خیلی هم زیاده ،فقط دارم یه جورایی به خودم دلداری میدم که آره احتمالا اینطوریه ، چون خودمم ۲تا قسطشو دادم...
چه عجیب من تا الان از هر کدوم قرار داد گرفتم این جوری نبوده و همشون یک طرفه بودن و نوشتن این ۶۰ تا حق الزحمه وکیل هست، میشه برام پیغام بزارید شما قرار داد کدوم شرکت مد نظرتونه؟