2015-06-02 ساعت 20:10
(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته: با سلام خدمت همه دوستان محترم
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- از چه زمان، تا کی و در چه سایتی باید برای پر کردن فرم DS-260 اقدام کنیم؟
۲- منظور از سوال Primary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۳- منظور از سوال Secondary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۴- در حال حاضر دانشجو هستم. منظور از سوال Work phone number باید شماره تلفن دانشگاه را بنویسم؟
۵- پاسخ سوال Do you hold or have you held any nationality other than the one you have indicated above؟ را باید Yes بزنیم یا No ؟
۶- پاسخ سوال Do you hold a passport from the country/region of origin (nationality) above؟ را باید Yes بزنیم یا No؟
۷- در کدام قسمت فرم DS-260 و چگونه باید محل مصاحبه را تغییر دهیم؟
۸- آیا باید در هنگام پرکردن فرم DS-260 آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را وارد کنیم؟ آیا این امکان وجود دارد و می توانیم بعداً و در هنگام مصاحبه در سفارت مربوطه، آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را بدهیم؟
۹- قبل از ثبت نام در لاتاری ۲۰۱۶ نام خانوادگی ام را تغییر داده ام و با نام خانوادگی جدید در لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کردم. آیا باید نام خانوادگی قبلی ام را نیز در هنگام پر کردن فرم DS-260 وارد کنم؟ در کدام قسمت؟
۱۰- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
11- من در حد متوسط با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
12- آیا باید در هر مرحله حتما Save را انجام دهیم یا نیازی به این کار نیست؟
13- متولد سال 1989 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
14- سوال مربوط به واکسن را باید Yes بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
15- در حال حاضر دانشجو هستم. باید سوال مربوط به سربازی را No بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
16- در حال حاضر دانشجو هستم و گذرنامه ندارم. در قسمت پایان پر کردن فرم DS-260 که اطلاعات تایید می شود شماره گذرنامه را چه بنویسم؟
با سپاس فراوان
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری